Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

PANEL STERUJĄCY.

<< < (5/5)

kogutki:
Obojetnie jaki ASO na swiecie. Usluga powinno byc bezplatna, jednak wiemy iz niektorzy ASO pobieraja
nadal za to oplate w wys. 150 zl. W warszawie napewno jest bezplatny.

Jednak wracaj uwage na to, co napisal strawinski - istnieje mozliwosc, iz oferowany radio jest
kradziony. chyba nie chcemy takich rozwiazan, co ?

strawinski:
o jakiej szansie mówisz? jak masz radio z allegro i vin to lipa, nie odzyskasz kodu. Musiałbyś mieć ten numer nadwozia od radia kupionego na all...o wpisany w dowód rejestracyjny, a tak przecież nie będziesz miał...
też szukałem radia z cd i znalazłem an all...o, zadzwoniłem do faceta i powiedział , że nie ma kodu, ale w Bydgoszczy (u Ciebie
Godan) jest zakład który za 30 zł ściąga ten kod. Nie wiem ile w tym prawdy, ale coś mu nie uwierzyłem, bo powiedziałem, że dobra dopłacę nawet 50 zł ale niech zaniesie radio i ściągnie kod. Niestety nie znalazł już na to czasu... :-thumpdown

Godan:
Strawiński chyba wiem o kogo chodzi. Zrobię to dla ciebie jutro. Pojadę tam i zapytam czy rozkodują ci radyjko OK ??? Zakład znajduje się na ulicy Fordońskiej w Bydgoszczy.

strawinski:
o! było by fajnie.

Godan:
Znalazłem ten warsztat. Toruńska 35. Najpierw rozmowa z jakimś pracownikiem w stylu ....aaa....y....i. Potem rozmowa z szefem i konkret: nie ma problemu z rozkodowaniem- koszt 120 zł. Jeżeli to Cię interesuje to proszę o kontakt na maila. Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej