Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
przycisk CDC
edii:
O co chodzi? z tym odblokowaniem ??????widzialności przez radio zmieniarki u mnie tył nie komunikuje się wgl z przodem nawigacja, zmieniarka, telefon są martwe :-wings może musze podać jakiś kod jak przy radiu kiedy je sie uruchamia po odłączeniu akumulatora :-help
Rob_W:
Dokładałeś coś z tych rzeczy samemy? Bo jeżeli wszystko było zainstalowane fabrycznie, to nie powinno być problemu ... aczkolwiek mój wzmacniacz też wydaje się być martwy ?????? :-cry
Na pewno jak wrzucasz coś samemu, to musisz to zaktywować w komputerze. Czy urządzenia "startują" (np. czy fizycznie porusza się zmieniarka ew możesz włożyć płytę do nawigacji)?
edii:
Jak wrzuce jaką kolwiek płytę do nawigacji bo niestety nie posiadam orginału :-cry to wyskakuje że mam nie włąściwą płyte . Zmieniarka cd działa tzn. dochodzi prąd . Przycisk cd w radiu wgl nie reaguje nie przełancza tak jakby nie widział zmieniarki. Z przodu mam jeszcze na kasety to działa :-yipee . wszystko jest orginalne mam jakieś książeczki :-tylko
Rob_W:
a sprawdzałeś czy światło dochodzi do bagażnika? możesz zawsze rozłączyć gdzieś światłowód i sprawdzić.
edii:
Światłowód się świeci ,ale nie wykrywa zmieniarki ani telefonu może to jednak trzeba jakoś odkodować? Tyle ,że w serwisie podali mi kod tylko do radia. Dwa latka już tak zleciało a ja nadal nie mam zmieniarki :( Mam dojście do programu diagnostycznego, ale nie wykrywa usterki i wogule Jaguar blokuje dużo funkcji nie tak jak inne marki :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej