Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
przycisk CDC
adam74:
Panele są standardowe - przycisk telefonu nie zawsze jest związany z jego posiadaniem, to samo tyczy zmieniarki. Tak więc jest to przycisk przełączający na zmieniarkę (mam taki sam w esce i miałem w iksie - w obu przypadkach uruchamiał zmieniarkę ;D )
pablo:
a wie ktos za ile mozna zmieniarke kupic ? bo kable sa wyprowadzone i instalacja jest... tak mi sie wydaje ;) wystarczy chyba tylko ja podlaczyc
Rob_W:
--- Cytat: pablo w Grudzień 09, 2009, 19:05:18 pm ---a wie ktos za ile mozna zmieniarke kupic ? bo kable sa wyprowadzone i instalacja jest... tak mi sie wydaje ;) wystarczy chyba tylko ja podlaczyc
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem tego pewien - a masz w bagażniku stelarz do instalacji? Poza tym z tego co pamiętam, to potrzeba jeszcze jakiegś konwertera/przejściówki ... a przynajmniej widziałem kiedyś co takiego na aukcji ...
pablo:
musialbym dokladnie sprawdzic, ale kabel jakis wolny jest , kostka...
darcol:
z tego co sie orientuje to kabel w bagazniku to nie wszystko - zmieniarka komunikuje sie z radiem za pomoca swiatlowodu, trzeba jescze odwiedzic serwis - potrzebne jest odblokowanie "widzenia" zmieniarki przez radio.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej