Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Karlovy Vary 23-25 October 2009

<< < (8/9) > >>

oskioski:
i tu pozwolę się z Tobą przyjacielu znów nie zgodzić bo :
ja zawsze uwazam ,iz jag jest dla LUDZI - WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKU , i nie ważne czy posiadają domek nad morzem , czy w  górach , czy mieszkają w bloku , czy mają zgromadzone środki pieniężne na 3cim filarze , czy w skarpecie , czy też wogóle nie mają nic , prócz marzeń , które powoli małymi kroczkami je realizują .
Nie ważne czy są Panami Prezesami , czy też zwykłymi wyrobnikami i pracują dla Panów i Prezesów . To jest zupełnie nie istotne  :-zly
Gdybyśmy wszyscy oceniali to jakim przyjechałeś modelem , w jakim stanie i za ile to sądzę , że na naszych spotach nie stawiłby się nikt , a na zlotach byłoby tyle autek co właśnie dziś na naszych lokalnych spotach . 
osobiście uważam , że czasy , kiedy Jaguar był dla wybranców się dawno skonczyły - i dobrze  :-yipee ( dzięki temu poznałem wielu wspaniałych i cudownych ludzi )
Dogmat w którym TY żyjesz , idealnie przypomina ten z Czech - gdzie jag niestety jeszcze jest dla wybranców - a to niestety dawno nieprawda .
Jag jako marka - owszem jest nad - ale nie ludzie , którzy ją posiadają .
często spotykam się z tym stereotypem , ze skoro masz jaga to masz kupę forsy  :-thumpdown i co  ??????
no właśnie i co wtedy robią ludki   ??????
A) na zimny łokieć  - tak mam forsę skoro mnie stać na jaga i jego utrzymanie
B ) ciepły łokieć  - tak mam jaga jestem też dumny , zbierałem na niego kupę czasu i Wam też polecam .
Ja należę do tej gupy B , BO ::) bo mam (raczej miałem) jagvana i nie  było bardziej dumnego , że tylko ja go mam ( oczywiście tu piszę o naszych zasobach)
ta niejednokrotna gadka w różnych wątkach tak naprawdę sprowadza się do jednego - udowodnienia sobie i wszystkim dookoła  , iż mój jag jest THE BEST - iż mój jag jest NAJ NAJ .
to ja zadaję wam wszystkim inne pytanie  - co my tutaj robimy  ?????? ?????? ??????
obrażając kolegę  bo np. x type to nie jag , bo xj40 to szrot itp...... wiecie co .......chore  :-nuts :-nuts :-nuts
zapytajcie lepiej dlaczego nie ma tu zbyt wielu właścicieli nowych autek  ??????
już odpowiadam - takie autko się nie psuje ( na gwaracji ) , a prędzej czy później i tak właśnie tu przyjdzie , właśnie w necie będzie szukał  V12 , czy to EU , czy choćby NET. .....
na miłość Boską przestancie pieprzyć , że trzeba być kimś innym ( lepszym ) , żeby miec JAGA  :-zly
mnie łączy tylko miłość i pasja do tych autek i nie pozwolę , żeby ktoś profanował tę ( tą ) markę tylko dlatego , że ma więcej kasy niż inny

ps. przepraszam za błędy i stylistykę - jest piątek i późno
     jest to tylko moje osobiste zdanie i proszę nie łączyć tego z żadnym innym moderatorem
poddaję się krytyce  :-gwizd
                                                 oskioski - Oskar Drzewiecki

oskioski:
 a szczerze to w dupie mam krytykę - mnie łaczy pasja i wiecie co ............za to was lubię , bo tylko tu i tylko z Wami mogę się sprzeczać , wku..... ac, wypić i jeszcze wieeeele innych cudactw zrobić  .

i jeszcze jedno - to dzieki Wam pierwszy raz na livie widziałem E typa  :-A
pierwszy raz prowadziłem S klasę , XJ 40 , takie sobie XJS  8) ,
siedziałem w MK
dotykałem 2 serię
a nawet pozwolili mi zrobić design na 3 serii

nawet kiedyś sikałem na koło x 308  :-W

ale to wszystko bo
( i tu reklama )

BO ŁĄCZY NAS PASJA

i co mi zrobicie   :-* 
idę spać - ten monolog wykończył mnie

propagator:
Oski - mowiac staropolskim jezykiem - dobrze prawi...  :-za

adam74:

--- Cytat: oskioski w Październik 30, 2009, 23:24:34 pm --- [...] S klasę , [...]

--- Koniec cytatu ---

z resztą się zgadzam, podpisuje dwoma rękoma, i trzecią nogą....

ale tego to oski szukaj na forum mesia........ Ty zaś prowadziłes szlachetnego S-typa  :-gwizd :-gwizd

walec:
Zgadzam się z Szmapanem co do "okoliczności" zlotu.
Skoro już impreza była w tak prestiżowym hotelu i i tak wszyscy spędzili wieczór tam, strój galowy dodawałby nieco smaczku i klimatu. A tak zjedliśmy zaj....ście droga kolację a równie dobrze mogliśmy siedzieć przy kebabie z budki i nie wyczułbym różnicy - czytaj - nie było klimatu odpowiedniego do miejsca.

Trudno mi krytykować tą imprezę dlatego że ktoś kto ją zorganizował włożył dużo pracy zarówno w sam zlot jak i założenie i prowadzenie forum/klubu. Jeśli mieli taką wizję, ich prawo. Ich klub również jest młody i być może w perspektywie czasu nieco dojrzeje, a klubowicze pozwolą wskazać kierunek w którym powinien zmierzać aby zadowolić jak najwięcej zainteresowanych.
Mimo to osobiście bardziej podoba mi się atmosfera na luzie tak jak w NS.

Pozdrawiamy z koniem wszystkich zakręconych :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej