Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Karlovy Vary 23-25 October 2009

<< < (7/9) > >>

adam74:
nikt nie miesza nikogo z błotem  :-X
osobiście jestem zawiedziony ich postawą ale...... to tylko moje zdanie

walec:

--- Cytat: załoga 13 w Październik 30, 2009, 11:05:45 am ---
Czechy to mały kraj pełen kompleksów.......

--- Koniec cytatu ---

tak tak a Polacy kradną auta a Rosjanie są wiecznie pijani a Niemcy mają władcze predyspozycje  :-thumpdown

adam74:
Walec - masz rację - to jakiś stereotyp - przepraszam, nie powinienem...
Czasem coś się głupio napisze  :-wstyd :-wstyd :-wstyd :-wstyd :-wstyd

oskioski:
nie sądze , iż ktoś z nas ma negatywne nastawienie do Czeskiej imprezy  . Oni ją robią wedle swojej mentalności , z którą bynajmniej ja się zupełnie nie zgadzam . Jaguar - owszem marka z klasą _ ale DLA WSZYSTKICH  .
nie dziwota , że frekwencja niska , jak klasę tej marki pokazują sie w dresach adidisa w hotelu gdzie trzeba ciutek większej kasy , jak w  NS.

myślę , że za góra dwa - trzy lata większość z nich trafi na nasz regionalny (ue) spocik .
i jeszcze jedno - ja osobiście wolę jednego sympatycznego , zachwyconego właściciela byle jaga ( niech to będzie mój jagvan )  , jak  50 rozwydrzonych i zblazowanych posiadaczy 220

champagne:
Oskar Jaguar nie jest dla wszystkich, dla wszystkich jest VW, Audi, BMW i Mercedes. My jednak jesteśmy lepsi niż "wszyscy", choć niektórzy z nas mają jako któryś tam z kolei samochód w/w marek. Jednak Jaguar to nasza Pasja.  Mi już też mówili - sprzedaj tego Jaguara i kup sobie coś bardziej zabytkowego np. Skodę Spartak lub Opla Olimpię czy Mercedesa W107  :-nuts :-nuts :-nuts. Co świadczy, że Jaguar jest tylko dla wybranych. Ty wybrałeś Jaguara i on wybrał Ciebie i tak zachorowałeś na jego punkcie.
Druga sprawa - skoro Czesi zrobili imprezę w Grand Hotelu Pupp to kolacja czy bal powinna być w smokingach lub przynajmniej w wieczorowych garniturach i nie żadne piwo tylko prawdziwy szampan z Szampanii, a nie w dresach czy dżinsach. Bo ten hotel jest jednym z najlepszych w całych Czechach, jak już tak grać to trzeba iść na całość. Chłopaki z Polski jeżdżą co roku na Rajd Monte Carlo Historique dla zabytkowych samochodów i tam jest tak, że baza jest w najlepszym hotelu w całym Monte, tuż przy słynnym kasynie, wieczorna gala z rozdaniem nagród w smokingach i przy najlepszych szampanach. Wiem, bo mój klubowy kolega brał udział w tym rajdzie, a samo wpisowe od załogi to bagatela prawie 4.000 euro do tego dochodzą jeszcze inne koszty. A tak swoją drogą to u nas w Boszkowie też było na wysokim poziomie i nie za kosmiczne kwoty, nikt kto był na naszym zlocie nie może narzekać. Natomiast z udziałem Czechów w polskich imprezach to inna bajka, oni po prostu nie mają ochoty do nas przyjeżdżać, na imprezy oldtimerowe ich zapraszamy, ale nie reagują na zaproszenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej