Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Karlovy Vary 23-25 October 2009

<< < (6/9) > >>

daroo:
a ja nie dokończyłem  :-wstyd

ogólnie mam wrażenie, ze to taki Déjà-vous z 2008, tylko ze o połowę mniej  :-\ ale najważniejszy ze się dobrze bawiłeś  ;D

--- Cytat: załoga 13 w Październik 29, 2009, 21:19:29 pm ---Olukałem fotki - to troszku SKROMNIE było  :-gwizd

--- Koniec cytatu ---

SKROMNIE? Spójrz na tytuł: Karlovy Vary III. Největší mezinárodní sraz majitelů vozů Jaguar ve střední a východní Evropě

to po polsku chyba tak: Największe międzynarodowe spotkanie właścicieli samochodów marki Jaguar w Europie Środkowej i Wschodniej

to się nazywa dopiero skromność  ;D zapraszamy ich do Polski, niech się nauczą  :-za

macho:
Mogli znaleźć droższy hotel, pewnie dla niektórych fanów Jaga komfort był zbyt niski i nie sypiają w takich chlewach ;D
A jedyne czego im zazdroszczę to 220 :-tylko

barbie:
W sumie coś mało aut - oficjalnie piszą o 13 - a w tamtym roku w Karlovych Varach "oficjalnych" było 31!
Zlot w tym samym miejscu, z biesiadą w tym samym zamku niekoniecznie jest wart powtarzania...
Z Krakowa dość daleko... Zrezygnowaliśmy...

adam74:
Nieskromnie powiem, ze na regionalnym zlocie w Nowej Soli (region EU) było tylko ponad pięćdziesiąt aut. Niestety koledzy z czeskiego klubu pochłonięci organizacją największej imprezy zignorowali zaproszenie ponieważ między innymi było za daleko.....
Czechy to mały kraj pełen kompleksów.......

walec:
nie wrzucajcie im za bardzo bo jeszcze ktoś przeczyta i sie obrażą ;D

samochodów było 22 chyba a co do 2008 to faktycznie była to kopia. Nie dziwie się że ludzie z PL z zeszłego roku nie wybrali się w tym roku. Podsumowując, jak ktoś nie był w Karlovych - można się raz wybrać na ich zlot ale nie więcej.

Zastanawia mnie tylko wasze odgórne negatywne nastawienie. Chłopaki też się starają a że wychodzi im nieco gorzej nie znaczy żeby od razu ich z błotem mieszać :-thumpdown

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej