Dział Techniczny > XJ Seria I do III (1968-92)
osiągi serii III
Batman:
Jacoll idzie idzie!! Prędkość licznikowa ma się różnie do prędkości rzeczywistej, ja np. moim 3,6 XJ40 spokojnie jechałem 220 na godzine i można było wiecej tylko mi go było szkoda. Nie używalem tam nawigacji wtedy ale np. przy mondeuszu jechałęm prawie 230 a na nawigacji było 217 km/h.
Co do Twoich osiągów to bez obrazy ale uno mojej ani ma podobne.
max1381:
Jacol ale co Ty tutaj jakies audi stawiasz obok jaguara. Nie wierzysz to podjedz do mnie do Tychów to Ci udowodnie. Albo zmien audi na prawdziwe auto :) Pozdrawiam
naughtycat23:
Odnośnie prędkości max nie jestem w stanie uwierzyć że pojedzie więcej niż 230 kmh. Czemu ??? Ze względu chociażby na aerodynamike 3 serii predkość katalogowa to około 230 kmh nie da rady więcej i i cięzko byłoby osiągnąć i ten wynik do setki pewnie w granicach 10 sekund może troszkę mniej. Co do audi A4 quattro - przepraszam ale nie bardzo rozumiem dlaczego to auto jest jakimkolwiek wyznacznikiem ale nieważne wracjąc do tematu v12 - trzeba pamiętać o braku aerodynamiki kosztem piękna plus masa z kierowcą blisko 2,5 tony a to sporo nawet dla 300 konnego silnika
KRISS:
o Naughty a gdzie byłeś jak Cię nie było?
Skrzynie zmieńcie to będziecie mieli turbodymo-kota zawstydzające a8-ki
naughtycat23:
Musiałem odpokutować ( odchorwać ) swoje niestety - świat troche mi się powywtracał ale i ciężko będzie zrealizować swoje założenia ale dam rade :-V
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej