Ja dzisiaj widziałem dwa czarne X-Type w galerii Malta oraz jasnoniebieskiego pod galerią. Oraz czarny XF na zamenhoffa przed rondem Rataje, kierowca wraz z pasażerką oglądali mojego kota przez szybę rozjechaliśmy się on pojechał w prawo na rondzie a ja prosto.
Cytat: RedOctober w Wrzesień 01, 2013, 19:20:13 pmJa dzisiaj widziałem dwa czarne X-Type w galerii Malta oraz jasnoniebieskiego pod galerią. Oraz czarny XF na zamenhoffa przed rondem Rataje, kierowca wraz z pasażerką oglądali mojego kota przez szybę rozjechaliśmy się on pojechał w prawo na rondzie a ja prosto. No i gdyby były wizytówki klubowe.... eeech
Cytat: Dzikus w Wrzesień 01, 2013, 19:29:11 pmCytat: RedOctober w Wrzesień 01, 2013, 19:20:13 pmJa dzisiaj widziałem dwa czarne X-Type w galerii Malta oraz jasnoniebieskiego pod galerią. Oraz czarny XF na zamenhoffa przed rondem Rataje, kierowca wraz z pasażerką oglądali mojego kota przez szybę rozjechaliśmy się on pojechał w prawo na rondzie a ja prosto. No i gdyby były wizytówki klubowe.... eeech Niestety nie posiadam takowych
A możesz mi podrzucić na maila wzór??