Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

sprzęgło w X-type

<< < (7/13) > >>

Godan:
Dziękuję wam za zaangażowanie w temacie i  :-cry wsparcie w tych trudnych chwilach. Kupując Jaga byłem świadom, nazwijmy to ,,pewnych niedogodności finansowych,, ALE CHYBA KAŻDY Z WAS WKURZYŁBY SIĘ GDYBY MUSIAŁ DRUGI RAZ Z RZĘDU ROBIĆ ZA JELENIA DLA FIRMY JAGUAR :-zly Biorę pod uwagę że za pierwszym razem mogli mnie zrobić w jajo, ale ile ludzi siedzi przez 10 godzin w warsztacie swojego mechanika i patrzy mu na ręce. Jeżeli jakiś mechanik robi z kogoś idiotę - to zawsze powinien brać pod uwagę że niektórymi samochodami wozi się również dzieci :-zly Zawsze też byłem przekonany, że znajdę się w piekle i mam nadzieję że chociaż tam tych tzw.mechaników ,,rozliczę,, :-gwizd
Teraz kładę się na wyro otwieram browara i oglądam Małysza. Mam na dzieję że medaliści olimpijscy nie dostaną za medal samochodu znanej oraz ,,ekskluzywnej,, marki :-thumpdown

robertth:
Chyba zaczynam rozumieć dlaczego nie ma tak dużo Jagów np. Polsce. Jeżdżą nimi najbardziej wytrwali  :-tylko

artleks:
Nie ma co tak psioczyc na markę. Jak już wcześniej zauważyłeś nie jest to VW czy Opel. Jaguara z zasady na taksówkę się nie kupuje. Jeśli awaria powtórzyła się w ciągu roku to z całą pewnością pierwsza naprawa nie była wykonana kompleksowo lub była wykonana niefachowo. To nie wina marki a raczej "mechaników". Głowa do góry  :-super

seba_xj:
pozatym prawdziwy Jaguar ma automat. ja takich problemów nie mam  ;D

ale tak na serio, to bym reklamował naprawę.

rutrix:
Zgadzam się w 100% z przedmócą - z wielkim przekonaniem o swojej racji udaj się do warsztatu, i najzwyklej w świecie domagaj sie naprawy w ramach gwarancji. :-za

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej