Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)

Mapa nawigacji

<< < (3/7) > >>

KonWro:
Dlatego chyba lepiej zapłacić Chińczykowi za dokładkę z Androidem i mieć Google Maps lub CarPlay... cały czas o tym myślę, bo nowy ekran daje dwa systemy jednocześnie - Oryginalny plus android.

Jaccom:
Dokładnie chiński ekran z androidem załatwia wszystkie problemy, masz wi-fi nawet gniazdo na SIM kartę.
Instalujesz co potrzebujesz jak na telefonie czy tablecie. Yanosika, automapę czy co kto woli. 

Zyg zag:
Hej

poki co , nie mam problemow z aktualizacja,
mam nadzieje, ze tak zostanie ..,

Pozdr

kirk42:

--- Cytat: Jaccom w Marzec 23, 2021, 14:45:15 pm ---Dokładnie chiński ekran z androidem załatwia wszystkie problemy, masz wi-fi nawet gniazdo na SIM kartę.
Instalujesz co potrzebujesz jak na telefonie czy tablecie. Yanosika, automapę czy co kto woli.

--- Koniec cytatu ---

Czy posiadasz jakiś link do sprawdzonego urządzenia?

--- Cytat: Zyg zag w Kwiecień 18, 2021, 16:43:11 pm ---poki co , nie mam problemow z aktualizacja,
mam nadzieje, ze tak zostanie ..,

--- Koniec cytatu ---

Czy wiadomo jest z jaką częstotliwością Jaguar (here) wydaje nowe mapy?
Kupiłem subskrypcje na 3 lata i zastanawiam się ile tych aktualizacji faktycznie będzie.

Zbyszek01:
Też mam ekran z klawiszami po bokach i też jestem ciekaw tego jakiegoś pasującego Androida. W poprzednim aucie miałem coś takiego przez 6 lat, teraz córka dalej używa i też zadowolona.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej