Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Brak prądu.Zabl.skrzynia biegów.Dźwignia w podłodze.Jak wciągnąć na lawetę?
cyberda:
Och jak ja kocham takich wszechwiedzących polskich buraczków ...
Tak - może nie wiesz o tym ale smartfon ma takie możliwości że możesz napisać post siedząc w zepsutym samochodzie.
Jak auto ci się sypnie i masz nerwy to inaczej myślisz, a ktoś kto pisze post to pisze go aby uzyskać pomoc, a nie durne Twoje dyrdymały - Pomyliłeś fora !!!
Poszukaj forum dla zgrzędnych maruderów - to coś dla Ciebie.
milet:
> Tak - może nie wiesz o tym ale smartfon ma takie możliwości że możesz napisać post siedząc w zepsutym samochodzie.
Oczywiście, że ma, tylko prościej (i efektywniej) skorzystać z Google...
Słowa "zgrzędny" nie znam, więc nie wiem, czego szukać. A moich "dyrdymałów" nie musisz czytać.
Gabriel001:
Witam kolego udało Ci się śiągnąć to auto ?
Gabriel001:
Jak tak to napisz co zrobiliście ?
piorek:
--- Cytat: cyberda w Sierpień 08, 2020, 22:29:07 pm ---oj jakie to typowo buracko-polskie.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że napisałeś o sobie....Od oceny mojej osoby radzę ci sie powstrzymać, nie przypominam sobie abyś miał do tego prawo.
Jeśli ktoś narzeka, że nie otrzymał na forum odpowiedzi od razu, bo auto stoi na drodze, to ja tym bardziej mogę napisać swoje zdanie. I tylko dlatego napisałem swój post - ze względu na narzekanie, że odpowiedź na forum nie potrafiła się natychmiast.
I wlaśnie przez takie oczekiwania forum schodzi na niski poziom - przez oczekiwanie, że forum wyręczy z czytania i myślenia...wiem, wiem...z tym w dzisiejszych czasach cięzko...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej