Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Brak prądu.Zabl.skrzynia biegów.Dźwignia w podłodze.Jak wciągnąć na lawetę?

<< < (3/4) > >>

bibor80:

--- Cytat: piotriwa ---    Znaleziona instrukcja na YT , może komuś pomoże. :
https://www.youtube.com/watch?v=V62-MWkY7eU&feature=share&fbclid=IwAR3PHbLoQzOJMqecLPcxnru-Bm04q8AVISLqvrEpZEGU7T0tkYBLMWSLQUA

--- Koniec cytatu ---

Ostatnio zmieniałem rozrusznik i się właśnie zastanawiałem jak to odblokować jak aku rozłaczone.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

MicGin:

--- Cytat: cyberda w Sierpień 08, 2020, 23:53:50 pm ---Och jak ja kocham takich wszechwiedzących polskich buraczków ...

--- Koniec cytatu ---
Po raz kolejny "szanowny" pan prowokuje i wyzywa innych forumowiczów. Tak, to jest ostrzeżenie.

cyberda:

--- Cytat: MicGin w Sierpień 09, 2020, 11:09:41 am ---
--- Cytat: cyberda w Sierpień 08, 2020, 23:53:50 pm ---Och jak ja kocham takich wszechwiedzących polskich buraczków ...

--- Koniec cytatu ---
Po raz kolejny "szanowny" pan prowokuje i wyzywa innych forumowiczów. Tak, to jest ostrzeżenie.

--- Koniec cytatu ---

Pamiętam jak kilka lat temu miałem X-Type i zapisałem się na to forum - byłem zachwycony ! Wszyscy chcieli pomagać, jak napisałeś swój problem to w krótkim czasie miałeś kilkanaście odpowiedzi, a nie upierdliwych przemyśleń. Niestety po kilku latach i połączeniu z innym to forum zeszło na dno. Ludzie kupili Jaguary i myślą że zmieniając BMW na Jaga nagle stali się kimś lepszym - nie! nadal są buraczkami tyle że w Jaguarze.

PROSZĘ O USUNIĘCIE MOJEGO PROFILU Z TEGO DURNEGO FORUM.
Od tej chwili nie wyrażam zgody na przechowywanie jakichkolwiek danych dotyczących mojego profilu i jakichkolwiek postów wystawionych przeze mnie.

Właśnie TAK UMIERA FORUM szanowny Panie moderatorze - sami je zabijacie.
Zachowujecie się jakbyście byli jedynym forum Jaga na świecie - za kilka miesięcy już was nie będzie....

M737:
wygooglowanie rozwiązania zajęło mi jakieś 30 sekund...
smutne jest to że właściciele Jaguarów muszą się wyzywać od buraków :/ często jak mogę to pomagam na forum
co nie znaczy że pytający nie mogliby się wykazać odrobiną inwencji

ale to prawda, w różne ręce trafiają Jaguary - całkiem niedawno dwa puste łby z ciemnego JAGa w Łodzi popisały się krzycząc
jakieś hasła godne poziomu rynsztoka podczas sesji którą wykonywałem z modelką na ulicy - podszedłem i powiedziałem sp......j
- cisza, brak reakcji, kozaczki za 5zł się wyłączyły
powtórzę jakby któryś z pustych łbów przypadkiem czytał - wpełznij pod swój kamień i się nim ciesz chyba że szukasz problemów

MicGin:

--- Cytat: cyberda w Sierpień 09, 2020, 11:24:05 am ---Pamiętam jak kilka lat temu miałem X-Type i zapisałem się na to forum - byłem zachwycony ! Wszyscy chcieli pomagać, jak napisałeś swój problem to w krótkim czasie miałeś kilkanaście odpowiedzi, a nie upierdliwych przemyśleń. Niestety po kilku latach i połączeniu z innym to forum zeszło na dno. Ludzie kupili Jaguary i myślą że zmieniając BMW na Jaga nagle stali się kimś lepszym - nie! nadal są buraczkami tyle że w Jaguarze.

PROSZĘ O USUNIĘCIE MOJEGO PROFILU Z TEGO DURNEGO FORUM.
Od tej chwili nie wyrażam zgody na przechowywanie jakichkolwiek danych dotyczących mojego profilu i jakichkolwiek postów wystawionych przeze mnie.

Właśnie TAK UMIERA FORUM szanowny Panie moderatorze - sami je zabijacie.
Zachowujecie się jakbyście byli jedynym forum Jaga na świecie - za kilka miesięcy już was nie będzie....

--- Koniec cytatu ---

Szanowny Pan stracił możliwość wymiany doświadczeń na niniejszym forum, a sprawa usunięcia profilu zostaje przekazana Administratorowi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej