Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

CHECK

<< < (3/9) > >>

szpadel68:

--- Cytat: sobrus w Czerwiec 03, 2020, 21:00:59 pm ---Vgate chyba zły nie jest. Czytałem że niektóre ELMy nie maja podpiętych wszystkich pinów na wtyczce.
A Jaguar akurat potrzebuje jednego z tych rzadziej używanych.
Czy to prawda - potwierdzić nie umiem
Ja mam bardzo starą wersję którą kupiłem wieki temu jeszcze do poprzedniego auta. Wygląda paskudnie ale działa.

--- Koniec cytatu ---

No to coś podobnego właśnie zamówiłem...tylko martwię się tymi rocznikami bo może się okazać że mimo tego że piszą DIESLE od 2004+ to może się okazać że jednak od 2005+ i mój się może nie załapać...

Pzdr.

P.S. Jak to nie wypali to chyba szarpnę się na MaxiECU z dodatkiem do Jaguara...

szpadel68:
Ku pamięci...ten też nie działa więc poszło zamówienie na MaxiECU...

Pzdr.

voitec:
Gdzieś wyczytałem, że ScanXL z rozszerzeniem forda, może da radę do diesla.
W MaxiECU jest TDCI w wykazie, ale nie miałem okazji sprawdzić jak działa, bo nie mam diesla ;)

szpadel68:

--- Cytat: voitec w Czerwiec 05, 2020, 23:48:38 pm ---Gdzieś wyczytałem, że ScanXL z rozszerzeniem forda, może da radę do diesla.
W MaxiECU jest TDCI w wykazie, ale nie miałem okazji sprawdzić jak działa, bo nie mam diesla ;)

--- Koniec cytatu ---

Jest w wykazie i na stronie producenta można zobaczyć jakie funkcje obsługuje. Wątpię żeby ściemniali bo DIESLA obsługuje rocznikowo niżej niż 2005...oczywiście jak tylko dostanę w łapki i sprawdzę to nie omieszkam się pochwalić no albo objechać produkt...

Pzdr.

voitec:
Z nimi póki co moja współpraca bardzo dobrze się układa. Poza tym, ich interfejs zawiera mulipleser, a to daje spore możliwości w kontekście obsługiwanych protokołów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej