Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Spryskiwacze XF2013
Baczek1987:
Mam dowód kiedy wstawiłem mu samochód...czekam na więcej info z jego strony dziś ma się odzywać
Baczek1987:
Siemka dziś wiadomość od mechanika ...że chce wsadzić używany modul I zaprogramować go po VIN samochodu bo nie może nic wczytać że starego czy to przejdzie czy auto dalej bd stało???
anutemix:
Nie na temat. Napisz co to za zakład tak spartolił robote i jaki finał będzie tej felernej naprawy. Powodzienia :-super
Baczek1987:
Witam witam po długim czasie autko właśnie do mnie wróciło mechanik wymienił BCM I zakodowal spryskiwacze dzialaja jcpf-animated.Ale mechanik powiedzial mi że skrzynia strasznie późno reaguje na zmianę biegów tak jakby sprzęgło się slizgalo powiedział że wymiana oleju i filtra powinna pomóc czy mial ktoś tak???To jest mój poerwszy automat nigdy wcześniej nie jeździłem ale ja myślałem że to jest ta turbo dziura jak w manualach Ale on stwierdzil że olej w skrzyni....
anutemix:
Filtr nie wymienisz trzeba by było skrzynie wyciągnąć. Jak najbardziej jestem zwolennikiem wymiany oleju w skrzyni biegów. Ale nie wiem czy w twoim przypadku pomoże. Jaki masz przebieg, może masz ustawione na sport ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej