Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Spryskiwacze XF2013

<< < (4/5) > >>

Baczek1987:
Mam dowód kiedy wstawiłem mu samochód...czekam na więcej info z jego strony dziś ma się odzywać

Baczek1987:
Siemka dziś wiadomość  od mechanika ...że chce wsadzić używany modul I zaprogramować go po VIN samochodu bo nie może nic wczytać że starego czy to przejdzie  czy auto dalej bd stało???

anutemix:
Nie na temat. Napisz co to za zakład tak spartolił robote i jaki finał będzie tej felernej naprawy. Powodzienia :-super

Baczek1987:
Witam witam po długim czasie autko właśnie do mnie wróciło  mechanik wymienił BCM I zakodowal  spryskiwacze dzialaja   jcpf-animated.Ale mechanik powiedzial  mi że skrzynia strasznie późno reaguje na zmianę biegów  tak jakby  sprzęgło się slizgalo  powiedział  że wymiana oleju  i filtra powinna pomóc czy mial ktoś tak???To jest mój  poerwszy  automat nigdy wcześniej nie jeździłem ale ja myślałem że to jest ta turbo dziura jak w manualach Ale on stwierdzil  że olej  w skrzyni....

anutemix:
Filtr nie wymienisz trzeba by było skrzynie wyciągnąć. Jak najbardziej jestem zwolennikiem wymiany oleju w skrzyni biegów. Ale nie wiem czy w twoim przypadku pomoże. Jaki masz przebieg, może masz ustawione na sport ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej