Nie tylko oprogramowanie jest inne, ale tez i inne sa kolektory, 3.0 DS ma mocniejsza konstrukcje i o wiele lepiej chodzi, sam mam 3.0 DS z 2010 w pakiecie Luxory, czyli nie mam podgrzewanej kierownicy, nie ma tylu opcji ustawienie foteli i pamieci, fotele nie sa wentylowane, bo to wszystko masz w pakiecie Premium Luxory, no i tez jest radio troszke bardziej ubogie, to slychac, ale zawsze mozna dolozyc sobie inne glosniki i ekstra wzmacniacz.
Jezeli chodzi o wadliwosc, to zalezy kto jak szanuje i tez zauwazylem z jakiego kraju jest opis, sam mieszkam w Szwecji i znajomy pracuje w serwisie Jaguara od 20 lat, mowi ze te jednostki sa bardzo malo awaryjne, jak dbasz tak masz. Ludzie mieszkajacy w Wielkiej Brytani maja calkowicie odmienne zdanie od tych co pisza swoje posty mieszkajac w Polsce. Poczytaj sobie rozne fora, z Polski, Niemiec, Angli, mozna sie za glowe zlapac jak rozne sa opisy.
Sam polecam ta jednostke, jezdze juz ponad rok i mam przebieg 138 000 i jestem zadowolony, olej co 10 000 km to mus. jakbys chcial cos wiecej wiedziec to pytaj.