Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)
XJ a LPG
MicGin:
--- Cytat: marti w Sierpień 28, 2019, 00:38:43 am ---Powiadasz że serwis 100, 200 zł, to chyba w pcimowie dolnym, bo w dużych miastach więcej policzą za samo podłączenie do kompa
--- Koniec cytatu ---
I to właśnie świadczy o tym, że wiesz z czym masz do czynienia. W Krakowie, dwa tygodnie temu za przegląd instalacji do V8, na dwóch reduktorach, z wymianą wszystkich filtrów zapłaciłem 160 zł. Co prawda dostałem zniżkę ale wyniosła ona raptem może 20 złociszy.
JAG08.2018:
jestem z pod Białegostoku. Właśnie i nie widzi mi się kursowac po 300 km w jedną strone na ewnetualne poprawki czy regulacje. czyli autoryzacje jakiego producenta? bo nie moge nic na ten temat tu znaleźć. U nas na miejscu jest stag z tych lepszych co chcą sie tego wogóle podjąć ale też nie ma gwarancji że wszystko bedzie do końca ok.
Yoohas:
--- Cytat: marti w Sierpień 28, 2019, 00:38:43 am ---mój wpis dotyczył postrzegania tego domu i jego właściciela po takim zabiegu, a nie komfortu użytkowania
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ktoś zastanawiając się nad podłogą w chałupie czy sposobem zasilania silnika w swoim Jaguarze myśli o tym, jak będzie postrzegany to rzeczywiście może być mu ciężko żyć. Zalecałbym terapię.
Nie mam LPG ale z polecanych gazowników bliżej Ciebie jest Nowotczyński.
JAG08.2018:
a skąd jest ten Nowotczyński?
Yoohas:
Mława.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej