Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)

XJ a LPG

<< < (5/9) > >>

jaguarstype2004:
jak chcesz to podam ci namiar na dobrego fachowca w Warszawie, poza tym nawet się nie zastanawiaj, oszczędności są ogromne i nie ma czegoś takiego że silnik się psuje bardziej, może w starych trupach z gazem zakładanym sto lat temu, jedyne co pada to świece i cewki szybciej dużo niż na benzynie

Adt81:

--- Cytat: JAG08.2018 w Sierpień 28, 2019, 20:09:58 pm ---jestem z pod Białegostoku. Właśnie i nie widzi mi się kursowac po 300 km w jedną strone na ewnetualne poprawki czy regulacje. czyli autoryzacje jakiego producenta? bo nie moge nic na ten temat tu znaleźć. U nas na miejscu jest stag z tych lepszych co chcą sie tego wogóle podjąć ale też nie ma gwarancji że wszystko bedzie do końca ok.

--- Koniec cytatu ---

W Białymstoku siedzibę i warsztat firmowy ma LPG-TECH. To jest producent więc powinni sobie poradzić. Zapytaj tam bo masz blisko.

KoloRZ:
Jak polecił Adt81 na Twoim miejscu udał  bym się do LPG-TECH. Ich emulator pompy paliwa jest jedynym lub jednym z niewielu który całkowicie radzi sobie z problemem ciśnienia paliwa - bolączką zagazowanych X-type...

JAG08.2018:
dzwoniłem do Lpg-tech wstępnie poinformowano mnie że dadzą rade to zrobić i że mają odpowiedni emulator który zrobi robote, po niedzieli mam znać szczegóły i cene. Zastanawia mnie tylko jak w dystansie zniesie to silnik. Ile przejechali rekordziści na lpg bez odczuwalnych zmian w silniku?

JAG08.2018:
W LPG tech zostałem przekonany że poradzą sobie z tą instalacją bo mają odpowiedni emulator itp. Czy jest ktoś kto miał doczynienia albo zakładał do swojego Jaguara gaz u nich w Białymstoku?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej