witam ponownie,
Co do guziczka kolo regulacji lusterek to sprawa nie jest oczywista. Mieszkam w uk moj x jest z 02 chyba dosc podstawowa wersja, ale nie mozna tez tak powiedziec.... czemu? Znajomy w zeszlym roku kupowal nowego x z salonu i wyglada to tak ze cala masa drobiazgow ktora wydaje sie oczywistym standardem jest tak naprawde dodatkami. Kazdy kto kupuje nowego jaguara wybiera indywidualnie co i jak ma wygladac. Dlatego nie czesto spotyka sie doslownie identycznie wyposazone auta. Przynajmniej w uk nie mozesz wejsc do salonu jaguara pokazac palcem na stojacy egzeplaz, powiedziec ten, zaplacic i wyjechac. Kazdy kupowany kotek jest komponowany indywidualnie w zaleznsci od potrzeb. Nie wiem jak w Polsce, ale zajomy czekal ok 2 tyg na swoj egzeplaz. Powiedzial ze inacze sie nie da.
uff... a teraz troszke o mym temacie
Pytanie chyba raczej do tych z waz ktozy nie maja owego tajemniczego malego guziczka (c) jak to opisuje instrukcja do skladania lusterek.
Po waszych wypowiedziach do konca nie mam pojecia, czy mam probowac skladac lusterka recznie? Wygladaja tak , ze powinny, ale nie bardzo chca... stawiaja dosc wyrazny opor. Moze nikt tego wczesniej nie probowal robic od 2002 roku
Dlatego tak ciezko im to idzie.... a raczej nie idzie
Kotek nie byl bity w mlodosci, wiec o urazie do tej zabawy mowy byc nie moze
Bade wdzieczny nieslychanie jesli ktos odpowie na pytanie
Pozdrawiam serdecznie,