Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
XF 3.0 v6 275 czy awaryjny 2013
Bolo004:
P. MicGin...ma Pan racje-w sposob chamski nie nalezy sie zachowywac,wiec prosze przemyslec wiadomosc do mnie,tym bardziej,ze moja wypowiedz ...wlasnie-nie byla do Pana.A o chamstwie i innych tego typu epitetach nie bedziemy rozmawiac,bo to nie ten poziom,stan i rzeczywistosc...
MicGin:
Panie Bolo004
Z racji powierzonej mi przez zarząd funkcji, mam wręcz obowiązek, wg 12 punktu regulaminu, podjąć interwencję w sprawie. Nie rozumiem o jakim poziomie jest mowa w Pańskim poście. Wg mnie swój poziom forumowicze ukazują poprzez sposób wypowiedzi, umiejętności "wzięcia na klatę" oraz szacunku dla innych. Jedyne nieodpowiednie zachowania zauważam tylko po Pańskiej stronie. Proszę jednocześnie o skończenie :-off i powrót do wątku.
nordyk:
Chłopaki dejcie już spokój i niech każdy nie żywi do innych urazy. Ludzie nie takie problemy mają !!!
1. Lej dobrą ropę. Schell v power leje jak jestem jagiem w pl, w Niemczech aral.
2. Po każdym zatankowaniu zbiornika do pełna zawsze staram się przegonić go na autostradzie.
3. Raz na jakiś czas kupię płyn do czyszczenia ukladu wtryskowego środek od liqui molly.
4. Olej 8-10tkm
milet:
A propos interpunkcji:
1. Powiesić, nie można uwolnić
2. Powiesić nie można, uwolnić.
Jak widać przecinek może zadecydować o czyimś życiu ;-)
Resztę uwag ad personam pominę milczeniem, pragnąc zauważyć, że swoje zastrzeżenie co do tematu wątku starałem się wyrazić delikatnie i w sposób moim zdaniem wyważony.
Bolo004:
p.MicGin-nie interesuje mnie panska funkcja-dla mnie moze byc Pan kimkolwiek,ale widze,ze woda sodowa dobrze Panu wali do glowy! Dziekuje Wszystkim forumowiczom za dluzszy czas spedzony razem,Panu M.G.-schlodzenia glowy ,a (cyt."z racji pelnionej funkcji")- szcunku do tych,co nie daja soba pomiatac!
Z powazaniem:
B.P.S
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej