Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Zakup XF lub XF-R - zbieram wszelkie informacje.
JaguarGieremek:
Castrol a 4.2 mają problemy z rozrządem ??
Mamy XFR 5.0 ze stanów na sprzedaż jak coś to dzwoń 880 400 483
Castrol:
4.2 podobno nie. Dzięki ale raczej sprowadzam sam z pomocą firmy bo jest to dużo bardziej opłacalne. Ile cenisz za takiego XFR-a? polift?
JaguarGieremek:
Samo sprowadzenie to pikuś :) Ale trafić coś ładnego to jest....
Masz numer zadzwoń.
Pozdrawiam
Arek
Maretti:
Nie jestem expertem, ale z tego co mi wiadomo, nie ma tez samochodow bezawaryjnych, czy to Jaguar, Volvo czy tez Fiat, ja kupuje auto te na ktore mnie stac i ktore jest fajne dla mnie, mialem XF z 2,7 i byl awaryjnym samochodem, ale nie zrazilo mnie to i zakupilem XF 3.0 DS tez diesel ale mam nadzieje ze tym razem bedzie mniej problemow.
Jezeli nie boisz sie diesla to naprawde polecam ten silnik, chociaz mozna naczytac sie ile z nim problemow jest, nigdy nie ma gwarancji czy uzywany samochod pochodzi jeszcze 300000 km czy tylko 3000 km i padnie, a co do mojego silnika to jest troszke zmapowany i ma 320 konikow i 660Nm momentu, naprawde trzeba z gazem uwazac by nie zarzucilo tylu, no i przyspieszenie okolo 6 do setki robi wrazenie.
Niestety nie poradze Tobie jaki silnik czy 5.0 czy 4.2 napisalem tylko cos o moim, moze cos pomoze w twoim wyborze.
Tomek-777:
Ja swojego SV* będę na dniach wystawiał na sprzedaż, prawie 4 lata współpracy:-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej