Witam, jestem nowy na forum i mam takie małe pytanie do Was 🙂
Zastanawiam się nad kupnem Jaguara i nie mam niestety zielonego pojęcia na co zwracać uwagę.
Samochód jaki mnie interesuje to na pewno PB, najlepiej z gazem aczkolwiek sam bym wolał gaz założyć. Silnik to minimum 2.5, rocznik 2000-2005
Cenowo te samochody można powiedzieć są w dobrych pieniądzach do kupienia i zastanawiam się dlaczego tak tanio??
Będę go używał głównie na trasy, rocznie robię jakieś 40-50 tyś km I przeważnie jeżdżę w 3-4 osoby.
Szukałem na goglach informację z forum na temat tego modelu i wątki sięgają 2015 roku co jak dla mnie to dość dawno i wiele się mogło zmienić.
Bardzo liczę na odpowiedź A nie hejt z którym coraz częściej spotyka się laik pytając ekspertów, znawców czy osoby obyte z tym samochodem
Cena z założonym gazem lub założeniem do 10 tyś. Przebiegi jakie spotykam to około 200 tyś km.
Polecacie kogoś kto mógłby ze mną się wybrać na oględziny z wszystkimi przyrządami, mam na myśli: czujnik lakieru, komputer itp. Okolice Krakowa, woj. Śląskiego i Opolskiego gdzie planuje kupić samochód. A ja osobiście mieszkam w Niepołomicach.
Pozdrawiam 🙂