Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)
Opinie, wady i ocena auta przez prasę i użytkowników z forum
mojomr:
Fatalnie >:( To chyba już ponad trzy miesiące? Co się dzieje z Jaguarem? Jesteś kolejną osobą, która nie otrzymuje zamówionego auta na czas.
--- Cytuj --- z dostępnych od ręki aut można kupić albo Kia sportage gt lub vw tiguana
--- Koniec cytatu ---
Przy mojej sympatii do azjatyckich produkcji dla mnie wybór byłby prosty ;)
zibikm:
Witam
W sumie za tydzień będą 4m-ce to jest ostateczna data,choć sprzedawca zarzekał się że w drugiej połowie lutego będę już jeździł autem,po prostu dałem się wkręcić.
Ja też jeżeli nic się nie wyjaśni do piątku uderzam w kia ,tiguan jakoś się mi już opatrzył.
Pozdrawiam
rmazurek:
Jaki miałeś termin w dokumentach - w uk jeśli nie ma auta na czas to dilerzy zazwyczaj udostępniają auto zastępcze aż do czasu gdy zamówione auto jest gotowe do odbioru.
zibikm:
Termin mam na 15.03 myślałem że 8.03 , ale to nie zmienia faktu że auta raczej nie będzie ,bo go po prostu nie ma.
Oczywiście że chcą zaoferować auto zastępcze , ale ja nie będę jechał po nie 350km,tyle mam do salonu gdzie zamówiłem auto, bo w mojej okolicy nie mogli zrobić takiej ceny a terminy były na koniec maja.
Powiem też że nie po to zamawiałem nowe auto z gwarancją otrzymania do końca lutego (ale dealer się uparł by data była j/w )
żeby jeździć zastępczym.
Po za tym gdyby nie zarzekanie się sprzedawcy żę zaraz około 15 lutego na pewno będzie to bym go nie zamówił, a zrezygnuję dla zasady bo nie lubię gdy ktoś mnie ładuje w balona.
W najbliższym czasie mam też dużo wyjazdów za granicę i sporo km do zrobienia ,więc niemam zamiaru się też z tego nikomu tłumaczyć.
Znajomy czekał miesiąc na Sorento,jak po tygodniu zadzwonli i dowiedzieli się że w 6 dni zrobił ponad 5tys km,to auto podmieniali mu co tydzień,byle ratować przebiegi w swoich demach ;D ale to było na miejscu więc nie było problemu.
Pozdrawiam
MaArek77:
--- Cytat: zibikm w Marzec 04, 2019, 16:31:40 pm ---Termin mam na 15.03 myślałem że 8.03 , ale to nie zmienia faktu że auta raczej nie będzie ,bo go po prostu nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Kurcze nie chce byc niemiły i źle odebrany ale kolega widać to nie pasjonat który czeka na wymarzone auto ale chciał na szybko jakiś pojazd aby nabijać kilometry i wypadło na Jaguara bo dobra oferta, niska ratka leasingu.
Mnie gdyby zależało to czekałbym....
A sprawa że lecą w kulki to drugorzędna.
Na szczęście ja nie kupię nowego, poczekam aż pojawi sie 240-stka dieselek w rozsądnej cenie, nie testowa tak z 2-3 letnia co w Niemczech jest bezproblemowe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej