Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)

Opinie, wady i ocena auta przez prasę i użytkowników z forum

<< < (8/11) > >>

mojomr:

--- Cytat: zibikm w Luty 13, 2019, 20:21:28 pm ---Witam
do mojomr
--- Koniec cytatu ---
Tak, masz rację z tym co piszesz. Tyle, że już miałem automat wcześniej i palił tyle samo co ten diesel. Tyle, że była to benzyna. Więc tu jest coś niehalo. W ogóle, automat wziąłem bo mi jakoś bardziej pasował do Jaguara, osobiście jest mi obojętne jaką mam skrzynię. Po prostu liczyłem na mniejsze spalanie jako, że diesel.

--- Cytuj --- Więc problem może tkwi w automacie?
--- Koniec cytatu ---
Właśnie o tym mówię. Jaguar - ogólnie rozczarowanie. Na różnych poziomach.

--- Cytuj ---Pozdrawiam i życzę już tylko zadowolenia z auta
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie, nie rozpaczam  ;D Zwyczajnie, jeździło się już lepszymi samochodami (jak się okazuje)  ;D a magia marki zwiodła i mnie. Ot, kolejne doświadczenie.

MaArek77:
Jaguar duzo pali bo jest za ciezki. Wersja 180 koni diesel ok 150 kg od konkurencji.

A ze komus auto na dotarciu spala duzo to normalne. Po 5-10 tys km to sie unormuje

A automat to chyba e tej kladie oczywista oczywistosc. Tez wole manual ale jedt niesprzedawalny pozniej. Na 10 az 9 wybiera automat. Tak jak 8 na 10 diesla

Poza tym nawet 180 koni to slabizna. Ponad 9 sekund do setki to gorzej niz flotowa Octavia 2.0 TDI. Po Jaguarze kazdy spodziewa sie dobrych osiagow. Do setki  miedzy 6-8 sekund przykladowo

zibikm:
Witam
Jak tam wasze e-pace, jakieś nowe spostrzeżenia?
Mój miał być podobno 26.02 u dealera ,ale okazało się że ma być gdzieś w Polsce 1.03 ,ale wydaje się to trochę dziwne gdyż dopiero nadano vin, a z tego co wiem numer ten nadawany jest na samym początku produkcji.
Więc poczekam do 1.03 i zobaczę co usłyszę....

rmazurek:
Od nadania vin do wyjazdu z fabrykinmoze byc 24h także może się zgadzac

zibikm:
Witam
Niestety chyba nie będzie mi dane mieć jaguara,gdyż w sumie już powinienem jeździć,ale jak na razie co tydzień słyszę że auto będzie za tydzień w Polsce itd itd.
Muszę tylko zaczekać około tygodnia ,aby odebrać zadatek,(no chyba że zdarzy się cud) i muszę niestety pilnie kupić coś innego.
Niestety ponieważ z dostępnych od ręki aut można kupić albo Kia sportage gt lub vw tiguana
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej