Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)

air suspension

<< < (6/8) > >>

JAG08.2018:
dziękuje serdecznie za linki :) czy ktoś z Panów zamawiał z tych stron i jak jakość? nie długo będe się za to brał, tylko muszę znaleźć kogoś kto mi je wymieni i najlepiej od razu wypoziomuje. żeby nie jeździć z miejsca na miejsce i w miedzy czasie znowu je uszkodzić...

Kacper21:
Witam, ja z tej strony zamówiłem 2 tygodnie temu zawór do amortyzatora i przyszedł bardzo szybko natomiast nie miałem możliwości go jeszcze zamontowac wiec o tym czy jest w porządku niestety nie powiem natomiast czytając opinie o aerosusie duzo było nieprzychylnych i mówiących ze to tanie chińskie zamienniki slabej jakości, wiec warto sie zastanowić. Jedyne co to obejrzałem ten zawór i wyglada dobrze jedyne do czego mogę sie przyczepić to popękana gumowa uszczelka...

Boodzio2:
Mam 350 że sprawnym zawieszeniem na rozbiórkę.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

JAG08.2018:
ja poszukuje prawego przedniego miecha, tylko interesuje mnie cena i stan, ponieważ rozważam kupno nowego. W danej chwili auto jest uziemione i nie mam nawet jak sprawdzić koloru naklejki na amortyzatorze bo podobno trzeba żeby dobrać odpowiedni.

camaro:
Tak kolor naklejki jest bardzo wazny i pod zadnym pozorem nie dawaj inneg koloru . mozesz sprawdzic kolor odczepiajac wezyk podcisnienia pod maska i odkrecajac poduszke od gorypowinna ci sie osunac iprzeznotwor z gory bedziesz widzial naklejke

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej