cos w tym jest, trasa cieszyn-malbork po autostradach u mnie w volvo uleczyla problem z odpalaniem auta na cieplym silniku
- auto mimo ze to benzyna bylo jezdzone "miastowo"
Masz LPG? Nie znam się na mechanice, ale u mnie w S-Type też miałem te same błędy. Jeździłem z Check Engine bardzo długo. Gazownik założył mi emulator ciśnienia paliwa i błędy już się nie pojawiają
najpierw trzeba wyprowadzic auto na benzynie, akurat bledy kata ciezko by powstaly od zlej emulacji pompy paliwa. raczej z uwagi na rozjazd mapy.
co bym zrobil to 1 zrzucil klemy na 30 min, odpalil auto, poczekal az sie zaadoptuje przepustnica i nagrzeje do 90 stopni. wylaczyl i jezdzil z 2-3 baki na benzynie (tyle trzeba by ecu zebralo poprawne statystyki - widac to zreszta w sdd).
jesli bedzie ok to atakowac ogarnietego gazownika, jak nie to diagnozowac dalej co sie tam dzieje
Masz LPG? Nie znam się na mechanice, ale u mnie w S-Type też miałem te same błędy. Jeździłem z Check Engine bardzo długo. Gazownik założył mi emulator ciśnienia paliwa i błędy już się nie pojawiają :-supera