Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

DPF FULL Visit Dealer

<< < (2/9) > >>

darekogl:
Juz kiedys pisalem na ten temat. Przegonilem go w nocy 6 razy po 5km do 200 na godz i ok.

nordyk:
Gdzie są te 2 dpf-y U mnie jest na pewno jeden za skrzynią i odchodzą od niego kable, ten drugi w którym miejscu ? 3.0 275 KM

Robertleniwiec48:
Po lewej stronie . Anglik - wychodzi od strony pasazera - europejska wersja chyba po stronie kierowcy zaraz za turbinà

Luckyy:

--- Cytat: Paki_GD w Czerwiec 14, 2018, 01:28:24 am ---Jestem na Jersey Channel Island nie na Mainland UK więc pozostaje mi chyba tylko servis, żadnego asa z dobrym kompem tu nie znajdę.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli jesteś na Jersey to zapytaj tutaj:
9 Great Union Road
St. Helier, Jersey
m.me/Car.Care.Centre.Jersey
Zadzwoń +44 1534 721289
paul.ccc@hotmail.com
http://www.cccjersey.co.uk

nordyk:
To zaraz za turbiną (owalna puszka) w wersji eu po str kierowcy czyli lewej to katalizator. Jak mu przyp.... po garach po górkach na niemieckiej 4 to aż w kolano mnie parzy tunel. U mnie na podziałce oleju, olej jest równo z ostatnią kreską stanu paliwa - od  prawej patrząc. Od wymiany nie rośnie, staramy się zawsze przedmuchać auto na autostradzie, po każdej miejskiej jezdzie. Na początku zalałem 2 razy środek k2 jadąc do polski i dobre paliwo tankuję na aralu ultimate przeważnie. Mówią, że powinno być bez problemu. Wydaje mi się, że takie auto na Polskę się nie nadaję..... Przynajmniej tam gdzie mieszkam w Pl radar na radarze i nie najedzie. Tylko benzyna. Kolega ma nowego mustanga eko i przy 52tkm filtr dpf mu się zatkał :-X więc zostaje rower....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej