msiwow ma rację. W kwestii gustu bazuj na własnych poglądach. Przecież to Ty a nie my będziemy użytkować auto. A w kwestii skóry - jeśli nie jest wentylowana - to wybeczcie ale tylko ładnie wygląda. Nie jestem typem dżentelmena który niezależnie od pory roku jeździ garniturze. Tak, przepraszam latem zdarza mi się ubierać krótkie spodenki. Zostaw auto na parę godzin w słońcu latem i powiedz jak to jest fajnie wsiadać do auta z pełną tapicerką skórzaną, najlepiej czarną.. A co do kilometrów, to największy kilometraż robią zazwyczaj pierwszy i drugi właściciel, nieraz trzeci, dalej auta zdobywają mniej majętni miłośnicy motoryzacji i przebiegi drastycznie maleją. Dotyczy to zwłaszcza wersji usportowionych oraz paliwożernych. W Seicento opisany przez mnie zjawisko może nie wystąpić
Im większa moc, im bardziej sportowe auto tym bardziej przebiegi takich aut maleją, zazwyczaj właściciele takich aut mają kilka innych aut.
pewnie jak by zrobić ranking passat vs porsche to by się okazało że prawie każdy sprowadzony passat ma oszukany przebieg a w porsche ten odsetek byłby minimalny
Mi osobiście nie podoba się ta czerwona skóra w połączeniu z drewnem. Ale jakby stan auta byłe fajny - przebarwiłbym i tyle.