Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
naprawa xj 40
bartex:
witaj ,moderator tak namieszal ze dopiero teraz odnalazlem odpowiec jestem nadal zainteresowany jesli mozesz do sie odezwij lub podaj nr telefonu,a to kontakt do mnie 600215216
jarek-jerryjag:
Jag 1992 to super auto . potem po tym roku zmienili wiele układów głownie system dowodzenia . zmiana elektyki itd .
Jak wpadam do Polski to jestem u siebie w w-wie poznałem parę warsztatów ale to dla mnie najlepsi to 3+ . wiele trzeba mówić Moze sa teraz lepsi w co wierze ale nie wiem, moze v12 ci na to odpowie on jest w Polsce zna super jagi plus wie który warsztat kupuje i co robi.
współczuje ze masz za tak dużo projektów . Merc jest ok ale jag to # 1 . mam sporo osób co robią forsę na częściach .samochodowych w USA . #1 to porsche mercedes ale je znaleści na części to kropla w oceanie, auta przed 75 rokiem . jednak teraz jag zaczyna iść w gore jak parę lat temu porsche.
MicGin:
--- Cytat: bartex w Wrzesień 06, 2017, 08:05:28 am ---moderator tak namieszal ze dopiero teraz odnalazlem odpowiec
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe jest to, że mieszającym jest wg Ciebie mod który przeniósł temat do odpowiedniego działu a nie forumowicz który go zamieścił nie tam gdzie powinien. Zainteresowanie tematem też masz strasznie wielkie. Pierwszy post jest jest z 2 czerwca i dostałeś na niego odpowiedź, a przypomniałeś sobie o temacie 2 września i znowu go umieściłeś nie tam gdzie trzeba. Po tak długim upływie czasu wątek przekierowujący jest już dawno skasowany.
bartex:
wystarczylaby informacja ze watek zostal przeniesiony,a takiej nie mialem
Demo:
Pisales ze masz jaga z 92 i z 94roku, masz w razie czego pojecie ze wnetrza sie roznia od siebie ? w zaleznosci od rocznika (3 lifty wnetrza), fotele wersji (Sovereign, Daimler, Gold itd)... zewnetrznie tez kilka drobiazgow sie roznilo i tak jak koledzy wyzej napisali elektryka, klima i inne drobnostki. Ogolnie duze remonty sa nieoplacalne bo w tej cenie mozna kupic naprawde dobry i oryginalny egzemplarz xj40. Mam przyklad takiego kolegi posiadajacego zwyklego xj6 bez klimy ale za to w manualu ktorego remontu sie podjal, stal nascie lat nie odpalany takze cala mechanika, blacharka, elektryka i co tylko bylo wymieniane i przekroczyl znacznie wartosc tego auta. Takze lepiej sie zastanowic przed taka praca.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej