Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

naprawa xj 40

(1/3) > >>

bartex:
Witajcie ,szukam kolegi z tego forum ktory odpisal mi na priv (ale niestety nie mam tej wiadomosci) okolo rok temu na temat naprawy xj 40 
Wiem tylko tyle ze na tamten czas mial warsztat w Lodzi i specjalizowal sie w jaguarach ,moze cos podpowiecie lub zainteresowany wpadnie na tego posta
Tak na marginesie mam dwa xj 40 jednego w wersji sport i z bardzo malym przebiegiem i chcialbym z niego przelozyc silnik i zawieszenia do kolejnego ktory jest po renowacji blacharskiej .
Jesli kogos znacie to prosze o namiar ,a najlepiej na kolege z ktorym wlasie juz pisalem z Lodzi

Demo:
Zapewne koledze ja odpisywalem bo kojarze taki temat kiedys, polecalem warsztat w ktorym pracuje kolega niewaskieauto u ktorego serwisuje swojego xj40 ale naprawia tez i inne jagi i nie tylko. Na kiedy bys planowal ta robote ? Skontaktuje sie z nim i zapytam czy bedzie dysponowal czasem by podjac sie Twojej wymiany i jesli sie zgodzi to przekaze Ci jego numer na priv.

Rom:
Mogę zrobić przekladke silnika i zawieszenia kiedy tylko Ci pasuje .

jarek-jerryjag:
  Jaki rok Jaga ? i jaki rok tego drugiego ?
 czy sam nie możesz zrobić?  Ja tobie mogę pomóc przez internet  niby mam być w Polsce ale to inna sprawa i muszę zająć się rodzicami . Jednak mogę pomóc. ja zjadłem zęby na tych autach.

bartex:
witaj Jaguar ktorego chce dopiescic to ostatni xj 40 94 rok ,ten na czesci  jest z 92 roku , niestety nie moge zrobic tego sam ,kiedys robilem takie  remonty sam dla siebie ale teraz nie ma szans z powodu  braku czasu, braku miejsca,i ilosci tych samochodow ktore  aktualnie mam w remontach  aktualnie cztery ( mercedes w 114, vw polo mk1, mercedes s  w 140 no i jaguar ) wiec sam widzisz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej