Moze tak byc ze produkcja przykladowo koniec 89r a zarejestrowany 90r. Jesli chodzi o wnetrze to pierwszy lifting byl w 89r a kolejny w 93r, co do dokladnej daty ktorego miesiaca to juz nie powiem. Co do samego autka :
- kotek na masce dodany bo Daimlery go nie powinny miec
- prawe lusterko nie wiem czy cos sie w nim odbija czy jest pekniete ?
- zderzak prawa strona to widac akurat, odblaski pare groszy, chrom jesli srodkowy caly to dobrze, boczny nawet jesli uszkodzony to nie jest drogi
- szare kierunkowskazy na blotnikach przednich czyli do 92r takie byly
- listewki przy slupku C w chromie czyli do 93r takie byly a potem w kolorze nadwozia
- felgi do wyrzucenia
- brak emblematu Daimler z lewej strony z tylu
- paski sa wiec gites
- zegary juz nie atari ale podobno mozna bylo zamowic te po "lifcie" ze wzgledu na to ze atari byla klopotliwa.. ale od ktorego roku byla taka mozliwosc to nie wiem
- schowek pasazera przymocowany na dodatkowe "sruby" czesto sie to widzi
- podsufitka wiadomo
- rdza wiadomo
- radio powinno byc starszego typu 88-90r, poza tym na radiu ( tam gdzie wklada sie kasete) pisze Jaguar jesli mnie wzrok nie myli a powinno byc Daimler (na zdjeciu akurat pisze Jaguar ale to jest tylko podgladowa fotka)
Oczywiscie nie pisze tego wszystkiego na zlosc bo jak na auto za ta kase to wnetrze ma ladne i z zewnatrz tez jakis straszny nie jest. Wystarczy troche pracy i bedzie wygladal o wiele lepiej. Oczywiscie jesli Ci na tym zalezy.