Człowiek się zarejestrował, coby z wyszukiwarki skorzystać ... ale i przywitać się wypada, więc by nie przedłużać.
Cześć wszystkim.Trafiliśmy tutaj z połowicą zupełnie przypadkowo.
Prywatnie jeżdżę pierwszą generacją MX-5 i jestem w tym samochodzie zakochany.
Problemem jest rzeczona połowica, która pozazdrościła samochodu i zdecydowała się pogonić nudną E39 w kombi (2.0 diesel) i zażyczyła sobie samochód
z pazurem, ale wygodny, ale wyjątkowy, ale ciekawy, ale inny, ale fajny, ale taki jak twój tylko z dachem i 5 osobowy, no taki ... wiesz jaki.Po przejrzeniu kilku ofert do których wstyd się przyznać, po odrzuceniu przez połowicę 9-3 w cabrio i RX-8 dostałem na fb wiadomość od znajomego, że jego tata sprzedaje S-Type (niestety 2001) ... i aż głupio mi się zrobiło, że nie zacząłem od tego cudaka wyszukiwania pojazdu dla połowicy.
Prywatnie jestem fanem motoryzacji zeszłego wieku, najnowsze kształty zupełnie do mnie nie przemawiają więc S-Type ze swoim staroszkolnym wnętrzem do mnie cudownie przemawia...
Pytanie tylko, czy jutro jedziemy po samochód dla mnie, czy dla połowicy
Ale mam wielką nadzieję, że w przyszłym tygodniu dołączymy do waszego zacnego grona nie tylko w formie rejestracji na forum
.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze...
P.S. Jakbyście trafili na typa w czerwonej MX-5 (NA), który w okolicach stolicy bacznie się waszemu Jaguarowi przygląda, to wybaczcie - ale badam modele