Choina dzieki za te kody.Dzieki nim P0157 i P0158 wymienilem sonde lambda bank 2 sonda 2.Kotek od razu lepiej sie poczul
.Mam ja jeszcze na gwarancji tak ze wyszla za friko dzisiaj.(pisalem ze kupowalem je w tamtym roku i nie wiedzialem jakiej firmy..a wiec to firma DENSO) .Po skasowaniu kodow spalanie spadlo do 13 l
i kot chodzi prawie normalnie.(delikatnie nim szarpie na wolnych obrotach,ale jak ktos nie jezdzil nim wczesniej to powie ze jest wszystko ok).Jedno co mnie przeraza ze po przejechaniu kilkunastu km wyskoczylo w oczekiwaniu 13 bledow !!! Bylem u mechanika ale mnie uspokaja ze to te lewe powietrze P0174 i w przyszlym tygodniu mam mu podstawic kota a on sie tym zajmie,a te inne kody znikna jak nie bedzie podbieral lewego powietrza.
Szwagier pisales o tej przepustnicy,ale czy mozna ja przesuwac palcami i czyscic ?Gdzies tu wyczytalem ze nie ,i kiedys jak ja czyscilem to bez przesuwania.
Dziekuje wszystkim kolegom za odpowiedzi,no i jak usterka zniknie to podam dokladnie co bylo jej przyczyna.