Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017

Rajd Wiosenny - Wiosna 2017 - 21-23 kwietnia 2017 r.

<< < (22/48) > >>

Wojtas:
no i po miejscach  :(

JCPF7777:
Forumowicze,
zajrzyjcie na poprzednie wpisy i zauważcie, że OSTATNIM, który zdążył się wpisać w dniu 26.09.2016 r. 19:45:25 był MujMróczek + 1

Na chwilę obecną miejsc brak.

Wszystkie osoby, które wpisały się po wyczerpaniu miejsc w hotelu, trafiają na "listę rezerwową" według kolejności zgłaszania i jeśli zwolni się jakieś miejsce, to według takiej kolejności będzie "przesunięcie" na Listę Obecności.

Sala biesiadna w Opactwie Cystersów jest tak mała, że nawet nie próbujemy szukać dodatkowych miejsc noclegowych, aby nie było "zgrzytów", że ktoś siedzi w sali obok.

Do końca października zostaną podane wszelkie warunki, program i ceny za uczestnictwo.

W poście lipcowym sygnalizowałem, że trudno nam będzie utrzymać ceny sprzed dwóch lat i ceny mogą nieznacznie wzrosnąć.

Gru:
dlatego wpisałem się na listę rezerwową.

Dzikus:
Cóż, przegapiłem wiosenny Zlot, ale jaja. Tak zająłem się jesiennym. Ale proszę nas dopisać do listy rezerwowej Dzikus i Dzikuska, będziemy jak się znajdzie miejsce na dwa koty. Miałłłł.

AliMar:
Jestem niepocieszona. Rajd jesienny przeszedł koło nosa a i o wiosennym chyba można zapomnieć. Może zdarzy się  jaki cud? Poproszę o wpisanie na listę rezerwową AliMar+ 1.
  Dziękuję i pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej