Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017

Rajd Wiosenny - Wiosna 2017 - 21-23 kwietnia 2017 r.

<< < (23/48) > >>

Maciejcat:
Zgłoszenie poszło

Wojtas:
poszło  jcpf-animated

Dzikus:
Dzikusy x 2 poszły. A nóż -widelec   :- pojecia  :-bry

Ojciec:
JCPF7777 czy jest szansa aby aktualizować co jakiś czas listę uczestników o wpis "formularz zgłoszeniowy dotarł" lub coś w tym stylu. Pytam ponieważ na maila nie dostałem potwierdzenia wysłania formularza i nie mam pewności czy formularz dotarł  :)

JCPF7777:

--- Cytat: Ojciec w Październik 02, 2016, 14:22:23 pm ---JCPF7777 czy jest szansa aby aktualizować co jakiś czas listę uczestników o wpis "formularz zgłoszeniowy dotarł" lub coś w tym stylu. Pytam ponieważ na maila nie dostałem potwierdzenia wysłania formularza i nie mam pewności czy formularz dotarł  :)

--- Koniec cytatu ---

Ojciec,
Każdy dostanie potwierdzenie, gdy Zgłoszenie wpłynie na mail, ale daj żyć, ledwo wróciłem z rajdu, szykuję materiały na Italię, a jeszcze czeka Nieborów.
Jeśli ktoś nie przyśle Formularza Zgłoszeniowego do dnia wpłaty I raty, wtedy będą przypominał i informował o wolnych miejscach.
Okazało się, że jakaś mała grupa zrezygnowała z rezerwacji w hotelu, więc będziemy mieli ok. 10-12 miejsc więcej w tym terminie (nie znam jeszcze konfiguracji zwolnionych pokoi), dlatego można się wpisywać na Listę Rezerwową, która z automatu stanie się Listą Obecności.
To pocieszenie dla Tomaszek + 1 , Gru , Dzikus + 1 , AliMar + 1, a może i Zapka, jeśli się zdecyduje :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej