Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017

Rajd Wiosenny - Wiosna 2017 - 21-23 kwietnia 2017 r.

<< < (48/48)

jako_tako:
Szczerze mówiac bardzo mnie zaskoczyla nerwowa reakcja na niewinnego posta. Czy gdybym zapytał np. "Czy wszyscy sa zadowoleni z oleju marki xyz w swoich Jaguarach" to ten post tez zostalby usunięty?
A zapytałem bo ja np. nie byłbym zachwycony gdyby ktoś wykorzystywal mój wizerunek na publicznych portalach takich jak youtube czy facebook (pewnie jestem wyjatkiem i dziwakiem).
Film można przecież wrzucic na Wasz serwer tak aby był dostępny tylko dla zarejestrowanych forumowiczów.
Inna sprawa, ze wykorzystana ścieżka dzwiękowa może być źródłem potencjalnych problemów.

A film jak już wspominałem jest nieźle zrobiony i podoba mi się :-clap

JCPF7777:
Jako_Tako,
nie zauważyłem "nerwowej reakcji".
Jakoś nikt z potencjalnie zainteresowanych, czyli tych, którzy są na tym filmie, nie porusza tego tematu, a to oznacza, że Twoje zapytanie trafiło w pustkę i zapewne dlatego zostało usunięte. Usuwane są posty, które nic nie wnoszą. To takie oczyszczanie Forum :)
To samo dotyczy ścieżki dźwiękowej. YT ma taką funkcję, że usuwa dźwięk z materiałów, jeśli muzyka jest "nieopłacona", a puszcza, gdy jest "wolna" od opłat lub rejestracji czy blokad.

Nie zauważyłem, abyś był obecny na tej imprezie, więc nie bardzo rozumiem Twój niepokój o wizerunek osób na filmie występujących. Kamera była widoczna i nikt nie podniósł tego tematu oprócz Ciebie, ale on Ciebie nie dotyczy.

Uważam, że wyjaśniliśmy sobie ten temat i na tym zakończymy. :)

AliMar:
Kłaniam się i dziękuję organizatorom za  wspaniałą zabawę, niezapomniane wrażenia a wszystkim uczestnikom zlotu gorące pozdrowienia ślę ze Szczecina a Marek już z Indii.
   Alina i Marek 

Maciejcat:
Filmik bardzo fajny jak każde dobre wspomnienia proszę o więcej   wspomnień.

Niunia:

--- Cytat: kotletor w Kwiecień 24, 2017, 13:30:28 pm ---Było jak zwykle super!!! Dziękujemy za wspaniały weekend, Niunia dostarczony do miejsca pobytu i teraz czekamy na wrzesień  :))  jcpf-animated

--- Koniec cytatu ---

Tak - poswiadczam. Pawel to nowe wcielenie Fangio. Dowiozl nas po krolewsku;

Dzisiaj swoim kotem wiozlem zalobnikow z pogrzebu przyjaciela ktory mieszkal w tej samej dziurze co my.
Byli zadowoleni z przejazdu ze mna - chyba nie wiecej niz my z przejazdu z Pawlem.

Ktoremu oczywiscie polecamy sie na przyszlosc.

Alleluja i do przodu - ale tylko w Jaguarze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej