Witam w styczniu wymieniłem xj40 na x300 i uważam że była to bardzo dobra zamiana ale mam jeszcze kilka problemów.
Pierwsza rzecz to kwestia alarmu-zamka centralnego jak go otwieram zamiast dwa razy piknąć jest raz a jak zamykam od razu pika. Nie wiem czy to ma związek ale różnie też zachowuje się fotel i kierownica czasami odjeżdża po wyjęciu kluczyka a czasami po otwarciu i zamknięciu drzwi i nie pamięta ustawień. Niby pierdoły ale denerwujące.
Druga wkurzająca rzecz to wycieraczki działające tylko na najwyższym zakresie niby wszystko sprawdzone - dwóch mechaników już się poddało. Wyciągnąłem moduł komfortu posprawdzaliśmy luty ale nie pomogło
Trzeci problem z jakim się zmagam to woda która dostaje się pod nogi z tyłu po prawej stronie. Czy jest możliwe że spływa z przodu aż do tyłu?
Poza tym standardy czyli nie działa wyświetlacz zegarka, rozlane lusterko fotochrom, z tyłu zaczyna opadać podsufitka.
Może ktoś miał podobne problemy ze swoim x300 ? Pozdrawiam i z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc