HA!!!... Lewe tylne drzwi odchodzą uszczelka szyby przedniej prawy słupek włazi miedzy szybę a słupek,Tylny klin uszczelki "robak" z lewej nierówno się schodzi, są dwie nienaturalne ryski takie od dłubania, sama uszczelka jakoś płynie na dole i zagięciu, klapka wlewu lewa jakoś nierówno, tylne lewe drzwi są zamontowane za wysoko, listewki kompletnie nie pasują, tylne prawe już lepiej, ale są jakby niedomknięte na wysokości ramki, płaty ok, montażowa rysa na lewym słupku C, złazi klar, Przednia szyba chińska, naklejek iformująco ostrzegawczych niema na drzwiach, Podsufitka była zdejmowana najprawdopodobniej, trzy szczegóły, załamanie przy zasłonie słonecznej, typowe załamanie montażowo-magazynowe, przy prawym uchwycie pasażera jakaś falda, i czarna kropka w miejscu wyjątkowo nienaturalnym, na desce przy znaczku daimler krawędzie jakieś poskubane, jakby wkrętakiem, w otworze kołeczka skrzynki narzędziowej białe odpryski, nie wiem czy naturalny kolor, złazi nienaturalnie. Summa summarum, jest piękny, i zdecydowanie by wyładniał, jak byłby mój. Opis jest rzetelny, wygląda na szczery, tylko wszystko składa sie w smutną historię, miesiąc napraw, (w miesiąc sam jestem w stanie rozebrać dwa samochody,rozbity, i dawcę "ćwiartek" pociąć pospawać, złożyć spasować na uszczelkach i zamkach, poszpachlować na długiej łacie, rozłożyć, polakierować i złożyć, zgodnie z zaleceniami producenta, więc resztę bajki dopiszcie sami. Zaznaczam że mogę się mylić, to tylko zdjęcia. Auto i tak mi się bardzo podoba. Dają możliwość sprawdzania na wszelkie sposoby, myślę że nie znajdzie się lepszego auta, i cieszy mnie że zaczynają się normalni handlarze. Ciekawe jak mechanika.