Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

X300 Daimler 4.0, 1996 Dobiegniew oraz Jaguar x300 95r. manual Zebrzydowice

<< < (3/3)

drwalu:
Daimlera bym oglądał, warty uwagi, a biały niech dalej sobie stoi na  hali ;)

Jedrzej:
drwalu, przecież kuba-wawa już go prześwietlił, po jego eleboracie, ja widzę w tym aucie składankę garażową... została kupa części i jakaś w miarę cała skorupa, to sklecimy furę na sztukę i sie spuści. Skoro facet restaurował coś wcześniej, to wiadomo że skleci to ładnie do kupy, potem się powieziesz takim autem na spot i suchej nitki na tobie nie zostawią, i dadzą w prezencie kundla, bo to będzie już Twój jedyny przyjaciel.

Yoohas:
Sport z Holandii fajny :)

Przebieg - przecież to dopiero początek dla AJ16 :) Myślisz, że jakie przebiegi mają cuda na naszym Allegro?

1600 EUR wygląda przyzwoicie. Rzucić Holendrowi 1400 EUR na stół i czekać na reakcję. Na pewno będzie coś do roboty ale masz duży zapas przy tej cenie.

Tak czy siak ładny, sprawny, bez większych usterek x300 musi wyjść ostatecznie 20-25k zł.

Jedrzej:
Tak... holenderski jest naprawdę fajny, wygląda na fabryczny lakier, kuba-wawa też nie miał się do czego przyczepić to marudził na zawieszenie, co na przykład dla mnie jest kluczową zaletą, bo ganiam zakręty, więc miękkie zdyskwalifikowało u mnie xj, jako pontony. Rada 1400€ na stół jest ok, użyj klucza że trzeba polakierować zderzak tylny, bo pogryziony, i felgi trzeba zregenerować. Tylko wcześniej pojedź tym gdzieś, jak to działa wszystko. Najlepiej do domu.

Betonik:
No i właśnie ten sport mnie gryzie. Dzisiaj będę wiedział jak on wygląda na żywo.

Co do ceny to niżej niestety nie zejdzie :D już z nim rozmawiałem, że na eksport i że jego gwarancja mnie nie interere...

Dzisiaj kolega podjedzie i go obejrzy. Dam znać co z nim.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej