Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
X300 Daimler 4.0, 1996 Dobiegniew oraz Jaguar x300 95r. manual Zebrzydowice
Betonik:
Panowie i Panie,
dzisiaj przeglądając czeluście internetu, tzn znów wertując ogłoszenia znalazłem takie o to cuda:
Link do ogłoszenia : http://olx.pl/oferta/jaguar-daimler-xj6-daimler-4-0-lpg-CID5-IDdlIXP.html
Oraz
Link do ogłoszenia:http://olx.pl/oferta/jaguar-x300-95r-manual-sport-szyber-klima-skora-piekny-klasyk-zamiana-CID5-IDdiL8W.html
a jako że szukam XJ40 lub x300 może któryś z Was zna, widział może polecić albo odradzić?
Pozdrawiam
Zapek:
Jeżeli chodzi o tego białego to nie ma chyba nawet sensu brania go pod uwagę kolego , jeżeli ktoś pisze , że zamiana na inny samochód , motocykl tz. że chce na siłę się go już pozbyć, Przecież jak już zamieniasz się z kimś to raczej na coś konkretnego . Jest to 300-ka malowana jak wspominał ale czemu , pozmieniane są oba zderzaki od X308-ki ?????? przecież te w 300-tce są ładniejsze,Ta podsufitka też jakaś taka brzydka. Ja bym w ogóle nie brał go pod uwagę.
Betonik:
Widzisz, własnie dla tego zwracam się do was z prośbą o opinie. A na temat pierwszego jakie masz zdanie?
Do białego mam jakieś 160km aby go obejrzeć, a że na weekend do Wisły się wybieram więc może zobaczę go z bliska.
Dzięki za opinie.
Zapek:
Jeżeli chodzi o tego Daimlera to już same jego cena mnie odstrasza :-gwizd Jak widzisz moim awatarze też mam Daimlera Longa i akurat ten sam rocznik. Wiem jak mój wygląda na stan dzisiejszy i wiem ole włożyłem żeby tak wyglądał a dałem za niego 26500 5 lat temu , a podobno te roczniki już maja drożeć , więc sam rozumiesz . Niech się w sprawie tego Daimlera merytorycznie wypowiedzą koledzy którzy na prawdę znają się na tych pięknych samochodach. Może kolega Choina zabierze zdanie. W każdym razie ja jak szukałem swojego to w tym przedziale cenowym nawet nie otwierałem ogłoszeń , w końcu to DAIMLER ;D co nie zmienia faktu że może jest dobrym wyborem.
ed.
jeżeli chodzi o ten podłokietnik to nie wiem jak można rezygnować z lepszego na gorszy ?????
Nie wiem czy wychodziły Daimlery ze skórzaną kierownicą bez drewna , pewnie tak .
Yoohas:
Daimlera bym obejrzał. Może nie był mocno walony?
W tej cenie zostaje dużo kasy na pakiet startowy ;) Jest szansa, że jak dobijesz do 25k zł będzie jeździł jak trzeba.
Ale kluczowy jest stan nadwozia. Resztę można naprawić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej