Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

2.7 przybywa olej

<< < (9/9)

Hubert31:
A co do "skręcania szafy" w aucie....ludzie są sami sobie winni...nikt nie patrzy ...no prawie nikt na faktyczny stan techniczny tylko na magiczne cyferki na liczniku.....

p123:
Czołem,
Widzę że temat przycichł - może to i lepiej ...
Ale odezwałem się tylko dla tego że ciekawi mnie zjawisko Victor89.
Otóż gawędzimy sobie tutaj całkiem miło z Dominikiem i kilkoma kolegami o DPF-ie aż tu nagle, nie wiadomo skąd pojawia się Victor i wylewa tu swoje kwasy pisząc delikatnie mówiąc obraźliwe teksty pod moim adresem, pisze niewiele o działaniu DPF-a, nie podaje żadnych konkretów ( ktoś coś mówił , gdzieś coś widział ) ale wspomina za to sporo o moich możliwościach intelektualnych i daje jakże cenne rady.
Chłopie, weź się ogarnij i nie zachowuj jak troglodyta.
Rozumiem, że chciałeś coś wnieść do dyskusji ale wyszło jak wyszło, rozumiem że mogły puścić Ci nerwy - cóż takie czasy, życie robi się nerwowe, ekologiczne jedzenie, GMO, są frustracje, wyłażą kompleksy... Ja to wszystko rozumiem i dlatego nie obrażam się bardzo, więcej, nie obrażam się nawet trochę, no fakt, poczułem się nieco dotknięty ale co tam. Szczerze mówiąc liczyłem na to, że jak już Ci ciśnienie opadnie to zachowasz się jak człowiek światły i bąkniesz jakieś : sorry, miałem ciężki dzień i trochę przesadziłem, albo coś w tym guście. Ja bym Ci wtedy rzekł : spoko Victor, tak bywa, w ramach przeprosin wrzuć jakiś link do tego co ostatnio przeczytałeś a co mogłoby pomóc mi myśleć samodzielnie i logicznie i w ogóle nie ma sprawy.
No ale nie wpadłeś na to ...
Miłej niedzieli, hej,
Piotr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej