Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

Jaguar XJ40 Vanden Plas

<< < (2/10) > >>

Jedrzej:
No i wszystko jasne... czar prysł.

Jaguar Parts:
Najbogatsza wersja...a gdzie ma 2 poduszki powietrzne ?? Ja też miałem rocznik 1994 i miałem. Poduszka kierowcy to chyba nawet w standardzie była od 1990 czy 91. Poza tym opis naciągany bardziej jak u Mirka handlarza. Koło wersji Majestic to nawet nie stało.

jacuaw:
Dobrze było poradzić się doświadczonych!
Dzięki Chłopaki!
Doceniam

Jedrzej:
tego handlowca-bajarza można do tvnTURBO podesłac, zedrą z niego łacha..

Demo:
Ta dwu odcieniowa kiera mi troche przeszkadza, szczeliny pod deska krzywe, w przebieg nie chce mi sie wierzyc i w majestica tez... Kolejna rzecz "podłokietnik z cup holderami niedostępny na Europę" to po prostu podlokietnik z 308 (chyba ze o czyms nie wiem), ja rowniez mam taki i gdybym sprzedawal swojego to bym o tym normalnie napisal.
Poza tym chyba nie wzialem okularow bo nie widze tego magicznego napisu Majestic, a z tym schowkiem nie dostepnym na eu to nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze bujda.

Podsumowujac z innej perspektywy...
Jaguar to nie marka typu audi, pasaty, bmw itp. gdzie auta sa poszukiwane i schodza w try miga i nawet nie wiadomo co i jak. Jagi w srednim stanie wisza naprawde dlugo na alledrogo czy olxie i tylko niedoswiadczeni szukaja okazji cenowych.
Wiekszosc osob posiadajacych jagi zna sie (i swoje auta) osobiscie lub poprzez forum przez zdjecia czy w poszukiwaniu rozwiazania problemu technicznego.
Trzeba miec na uwadze to ze gdy juz ktos decyduje sie wystawic swojego kota na sprzedaz to na 100% bedzie przeswietlony i znany juz na forum... Takze sciemnianie co do wyjatkowosci auta za mala kase mija sie z celem, nikt nie sprzeda tanio cacka ktore jest doprowadzone do naprawde dobrego stanu.
Moim zdaniem xj40 nie oglada sie ponizej 15 tysi. bo sam dlugo szukalem i przeswietlalem co sie dalo i juz w desperacji chcialem po nowym roku jechac do niemiaszkow po xjta swoich marzen. W moim przypadku udalo sie jednak kupic na miejscu ale sadze ze mialem tez odrobine szczescia.
Nie pisze tu na zlosc koledze ktory probuje z calych sil sprzedac auto ale jak juz wystawia sie jaga w takim stanie to lepiej napisac krotko zwiezle i na temat bez zadnych cudownych reklam rodem z telewizji.

Chyba o niczym nie zapomnialem. Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej