Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
XI Spotkanie Kołobrzeg 15-16.08.2015
PiotrK-g:
Koledzy "Pro - Jag" i "RedOctober". Ja wiem, że jestem nowy na forum ale jak już jesteście w Kołobrzegu to można by było chociaż na stacji na kawkę się zatrzymać i zapoznać. Następnym razem jak ktoś zawita do Kołobrzegu choćby przejazdem to niech da znać. A jak ktoś chce na dłużej to mam kilka ładnych i niedrogich propozycji. Dla forumowiczów będzie zniżka.
Maciejcat:
--- Cytat: PiotrK-g w Sierpień 18, 2015, 14:43:26 pm ---Koledzy "Pro - Jag" i "RedOctober". Ja wiem, że jestem nowy na forum ale jak już jesteście w Kołobrzegu to można by było chociaż na stacji na kawkę się zatrzymać i zapoznać. Następnym razem jak ktoś zawita do Kołobrzegu choćby przejazdem to niech da znać. A jak ktoś chce na dłużej to mam kilka ładnych i niedrogich propozycji. Dla forumowiczów będzie zniżka.
--- Koniec cytatu ---
mówisz i masz jak będę w okolicy zgłoszę się wcześniej na forum kawkę zawsze można łyknąć
Ps.
no to widzę że na trasie albo w okolicy Kołobrzegu były dwa XE
( dali byście chociaż klamkę potrzymać :) :) :)
z tego co pamiętam na Rajdzie Doliną Noteci Pro-Jag mówiłeś że na wiosnę będziesz miał XE )
Kuba mówiłeś że chcesz sprzedać swojego XJS-a wyślij mi na pw fotki
chodzi mi na zimę jakiś plan i nie wiem na co się zdecyduje może go od ciebie odkupię
Vincent:
Dwa Jagi spotkałem w miejscowości Sianożęty w dniach 10-13 sierpnia. Stały obok siebie na terenie ośrodka na tablicach DW
Maciejcat:
--- Cytat: Vincent w Sierpień 18, 2015, 17:54:45 pm ---Dwa Jagi spotkałem w miejscowości Sianożęty w dniach 10-13 sierpnia. Stały obok siebie na terenie ośrodka na tablicach DW
--- Koniec cytatu ---
Vincent chłopaki są z poznania chyba że mają liesingu
RedOctober:
U mnie tylko x300 jest na poznańskich tablicach. Pozostałe są na tablicach angielskich.
Maciejcat sprzedaż xjs nie aktualna, plany się zmieniły i plan zakupu innego starszego jaga odszedł na dalszy plan. Teraz trzeba spłacić XE oraz uzbierać na zakup domku. :-bry
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej