Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

XI Spotkanie Kołobrzeg 15-16.08.2015

<< < (2/4) > >>

tomasz:

--- Cytat: RedOctober w Sierpień 17, 2015, 18:53:12 pm ---Bym wiedział wcześniej to bym pojechał po córkę x300 a nie XE i bym postawił obok ciebie swojego kociaka.  :-bry

--- Koniec cytatu ---

Jakub szkoda ,ze na Klasyki w czwartek przyjechałeś tramwajem , a nie XE chętnie bym zobaczyl najmłodsze dziecko Jaguara.

RedOctober:
Dopiero w piątek go odebrałem i prosto pojechałem do Dźwirzyna po córkę.   :-bry

--- Cytat: tomasz w Sierpień 17, 2015, 23:23:02 pm ---
--- Cytat: RedOctober w Sierpień 17, 2015, 18:53:12 pm ---Bym wiedział wcześniej to bym pojechał po córkę x300 a nie XE i bym postawił obok ciebie swojego kociaka.  :-bry

--- Koniec cytatu ---

Jakub szkoda ,ze na Klasyki w czwartek przyjechałeś tramwajem , a nie XE chętnie bym zobaczyl najmłodsze dziecko Jaguara.

--- Koniec cytatu ---

tomasz:

--- Cytat: RedOctober w Sierpień 17, 2015, 23:31:12 pm ---Dopiero w piątek go odebrałem i prosto pojechałem do Dźwirzyna po córkę.   :-bry

--- Cytat: tomasz w Sierpień 17, 2015, 23:23:02 pm ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

to następnym razem  :-gwizd

artleks:
to fajne zbiegi okoliczności - w niedzielę wracałem z Kołobrzegu/Dźwirzyna. Widziałem dużo klasyków, ale nie wiedziałem o spotkaniu

RedOctober:
Pro-Jag gdzie byłeś w Dźwirzynie? Ja byłem w Białej Mewie u rodziców.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej