Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
XI Spotkanie Kołobrzeg 15-16.08.2015
PiotrK-g:
W dniach 15-16 sierpnia odbyło się XI Spotkanie Integracyjno-Turystyczne Pojazdów Zabytkowych w Kołobrzegu. Licznie przybyli zwiedzający podziwiali zabytkowe pojazdy. Udało mi się również zaparkować pomiędzy tymi zacnymi samochodami. Oczywiście były pytania o Jaguar Club Poland bo zauważyli na rejestracji. Powiedziałem, że jestem sam bo reszta kolegów przedstawia swoje auta koło Poznania na pikniku. Szkoda, że nie miałem takich baloników jak Wy w Wirach. Chętnie rozdałbym dzieciaczkom. Pozdrawiam kolegów i ciesze się, że Piknik Wam się udał.
Maciejcat:
:-clap :-clap :-clap
nie zawsze idzie wszystko zgrać i dlatego są sekcje wiadomo że zawsze klubowicze będą wybierać
między większą , ciekawszą albo bliżej zorganizowaną imprezą ( liczą koszty dojazdu )
szkoda że wcześniej nie poinformowałeś może ktoś z pomorza by się dołączył
zapraszamy na rajd jesienny
pozdrawiam maciej
RedOctober:
Bym wiedział wcześniej to bym pojechał po córkę x300 a nie XE i bym postawił obok ciebie swojego kociaka. :-bry
PiotrK-g:
Sam się dowiedziałem dzień przed. Jak zauważyliście dopiero rozkręcam się na tym forum. Obiecuję, że następnym razem dam znać. Mój błąd, nie wiem dlaczego :- pojecia
Maciejcat:
--- Cytat: PiotrK-g w Sierpień 17, 2015, 18:59:27 pm ---Sam się dowiedziałem dzień przed. Jak zauważyliście dopiero rozkręcam się na tym forum. Obiecuję, że następnym razem dam znać. Mój błąd, nie wiem dlaczego :- pojecia
--- Koniec cytatu ---
spoko czytaj , śledź informuj na pewno z biegiem czasu uda się zebrać więcej kotów choć nie ukrywam że nie będzie łatwo
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej