Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015
Rajd Szlakiem Tajemnic Dolnego Śląska - 11-13 września 2015 r.
MATriX335:
My zlądowaliśmy w domu dopiero o 2:00 w nocy, ale za to bez żadnych przygód po drodze.
Organizatorom i sponsorom wielkie dzięki za wszystko i oby więcej takich imprez.
Pozdrawiam
Vincent:
Vincent Ania i Wojtek po trzykroć podpisują się pod wszelkimi ochami i achami nad organizacją i przebiegiem Rajdu.
Program perfekcyjnie przygotowany z masą ciekawych i różnorakich atrakcji. Nie było się czasu nudzić ba nie było czasu odetchnąć w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Szacunek dla Krzyśka i Sławka oraz ich rodzin :)
Już teraz piszemy się na wszelkie inne wyjazdy.
Cieszę się też że z wyjazdu na wyjazd poznajemy kolejnych nowych ludzi :)
Nie wszystkich jest człowiek w stanie jeszcze ogarnąć ale blisko coraz bliżej. Na kolejnych spotkaniach proponuję by zorganizować prezentację na której w krótkich żołnierskich słowach każdy z nas powie słów kilka o sobie: imię - ksywkę z forum, auto i skąd jest. Łatwiej wtedy uporządkować sobie w głowie kto z kim i dlaczego ;)
Wojtas:
witam kotowiczow
szkoda ze nie dalem rady dojechac do ksiaza ale mnie rodzinka przytrzymala a o 15 to juz stwierdzilem ze nie ma po co
ale tradycyjnie piknie bylo a i kolejne spotkanie zapowiada sie obiecujaco
milo bylo znowu ujzec znajome pyski i pyszczolki ze juz o czterokolowcach nie wspomne oraz poznac nowych uczestnikow i mam nadziej ze im sie spodobalo i beda aktywnymi uczestnikami kolejnych spotkan
:-tylko
Kotletor:
Witam. Wieczorem dotarłem do domku i już nie odpalałem kompa więc dziś składam ogromne podziękowania organizatorom za tak fajną i perfekcyjnie przygotowaną imprezę. Na następna na pewno się również stawię.
Marecki65:
Wróciliśmy do domu bez żadnych problemów, trochę zmęczeni ale bardzo zadowoleni z tak wspaniałego spotkania.
Przeglądałem zdjęcia z Rajdu i tylko westchnąłem, że tak szybko się skończył.
Razem z Izą i Karolem oczywiście już nie możemy doczekać się kolejnego Rajdu i spotkania ze wszystkimi. Serdeczne podziękowania dla Krzysia, Sławka i dla wszystkich,którzy przyczynili się do zorganizowania tak wspaniałej i niezapomnianej imprezy. Wszystko było na medal, wspaniali ludzie i wspaniałe koty. Brawo, brawo, brawo :-clap
Pozdrawiam wszystkich uczestników i gorąco zachęcam innych do uczestnictwa w kolejnych spotkaniach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej