Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

Rajd Szlakiem Tajemnic Dolnego Śląska - 11-13 września 2015 r.

<< < (27/34) > >>

Andrzej4563:
Witam. Ja miałem zaszczyt po raz pierwszy uczestniczyć , w takiej imprezie . Jestem pod bardzo wielkim wrażeniem . Wiem już iż z całej swojej mocy będę chciał , brać udział w następnych tego typu imprezach. Małżonka moja także ( sceptycznie nastawiona ) - wcześniej jest pod wielkim wrażeniem. Brawo brawo organizatorzy  :-clap :-clap :-clap

Ojciec:
My też dotarliśmy do domu jakiś czas temu, co prawda z przygodami ale dotarliśmy ☺
Kolejna impreza na bardzo wysokim poziomie! Jeszcze raz dzięki wszystkim organizatorom! 
Do zobaczenia niebawem.

Maciejcat:
Witam serdecznie wszystkich uczestników rajdu z domowego zacisza
" wszędzie dobrze ale  w domu najlepiej " tak mawiał mój tata
szczęśliwe dotarliśmy do Poznania pielgrzymów z Paryża Niunie z Elżbietą dostarczyliśmy do miejsca odbioru we Wrocławiu na trasie mieliśmy już tel. że są w Hotelu i odpoczywają
na samym początku moich "wypocin" chciałbym wam Elu i Janku podziękować z Joanną za towarzystwo i umilenie nam podróży na odcinkach rajdu , towarzyszeniu w wycieczkach , spożywaniu wspólnie posiłków i możliwości wysłuchania waszych opowieści z życia wziętych to były wspaniałe 3 dni w waszym towarzystwie
przypomnieliście mi czasy w których mogłem rozmawiać i słuchać moich rodziców
życzę wam wielu sił , zdrowia uśmiechu i radości i już za wami tęsknimy

[b]co do rajdu  chciałbym serdecznie podziękować za trud włożony w organizację Krzyśkowi i Sławkowi
za poświęcenie swojego prywatnego czasu
 włodarzą miast którzy chcieli nas gościć , właścicielom zamku oraz sponsorom

za profesjonalnie przygotowany zlotu miłośników marki Jaguar Sławkowi i Krzyśkowi serdecznie dziękuję
jest to już mój trzeci rajd  i Piknik z motoryzacją w Wirach organizowany przez Sławka z Krzyśkiem
 na którym jestem z Joanną i śmiało mogę twierdzić że każdy z nich był profesjonalnie przygotowany , każdy z nich był wyjątkowy każdy z nich był inny każdy z nich był coraz ciekawszy cóż tu więcej pisać
"bo łączy nas pasja"
serdecznie dziękuje i ciepło pozdrawiam was wszystkich

Rybik:
Też akurat dojechalismy było super dzięki za mile towarzystwo.pozdrawiam :-V

MicGin:
Nie żebym słodził komukolwiek ale była REWELKA. Tym dwóm gościom od organizacji należą się tylko  :-K. A teraz idę spać bo padam. Czołem M&M'sy (kto był we Włodzarzu ze mną ten skojarzy).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej