Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015
Rajd Szlakiem Tajemnic Dolnego Śląska - 11-13 września 2015 r.
Ojciec:
Tak z innej beczki, ma może ktoś i mógłby przywieść mi na rajd zaślepki z tylnych wewnętrznych klamek (XJ40)
Potrzebne mi są dwie (strona lewa i prawa)
Maciejcat:
--- Cytat: niunia w Wrzesień 10, 2015, 11:53:06 am ---...a my lecimy juz na totnisko - i do Wroclawia!
Jutro nie mamy wygodnego lotu - przylot jest przed polnoca wiec do
zamku na skale na kolacje dojechac niesposob.
Wszystko jutro w rekach Macieja - w nim nadzieja na transport nasza!
niunia - ze swoim skarbem, walizke zapinajacym.
:-tylko :-tylko :-tylko - nawet jesli nie jest nasz!
--- Koniec cytatu ---
spokojnie Niunia
JAG zew. wypucowany już dziś z rana przed pracą a jutro skoro świt wew. kosmetyka i przygotowanie do trasy po pielgrzymów z Paryża kocisko choć stare to jare i młodsze od nas obu chyba da rade a jak by co to furmanką przybędziemy albo i na koniu jakimś
niespodzianka dla szanownego pielgrzyma przygotowana od nas , Tomasza i reszty chłopaków z wielkopolski
miłej nocy na polskiej ziemi
pirullo:
Byłem, widziałem. Szkoda że dotarł tylko jeden XK8, po spotkaniu stałem się chyba jeszcze większym fanem X300/308!
Dzikus:
Witam kociarze :-V
No nareszcie w domu :-super , zmęczeni bo 3 godz. snu to niewiele ;D pełni wrażeń, nieopadających emocji i radości rozpierającej serce :-yipee. Rajd przygotowany perfekcyjnie z dokładnością godną Chirurga :-clap, Moc emocji, przygód, ciekawych miejsc, aż serce raduje się jak w jednym miejscu gromadzi się ok. 50 kotów. :-A . Wspaniała atmosfera, wspaniali ludzie (jak zawsze zresztą) :-R , wspaniałe i piękne KOTY i miejsce zborne Zameczek - :-clap , program najlepszy ze wszystkich do tej pory :-10points . Koledzy organizatorzy i Zarządzie Klubu stanęliście na wysokości zadania w 110%. :-thank . Poprzeczka podniesiona bardzo wysoko. Nie będę rozczulał się nad szczegółami, bo posądzą mnie o lizustwo ;D , ale taka jest prawda. Do takiego klubu i z takimi ludźmi zawsze chciałem należeć, więc JA i MOJA małżonka zgłaszamy swój akces przystąpienia do tego wspaniałego i elitarnego grona, bo takim jest bez słodzenia JCP Fundacja. Byłem sceptykiem, teraz jestem gorącym zwolennikiem i z czystym sercem namawiam tych , którzy się wahali i zwlekali z decyzją - dołączcie , bo to jest to, na co czekaliśmy tyle czasu :-tylko. Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na następnej Imprezie. :-gadu :-JCP :-pijaki .
Jaguar Parts:
My też już od godziny w domu. Podpisuję się pod słowami przedmówcy - Sławek i Krzysiek zrobiliście kawał dobrej roboty. Po prostu rewelacja ! Już nie mogę doczekać się następnego zlotu. Pozdrawiam i do zobaczenia :-thank
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej