Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015
Rajd Szlakiem Tajemnic Dolnego Śląska - 11-13 września 2015 r.
Dzikus:
Koledzy kociarze :-clap cześć zdjęć dostępna jest na feacebook-u na stronie Jaguar - Grupa Miłośników Marki Jaguar. Szukajcie, lub u mnie Robson Dziki. Niezapomniane chwile utrwalone na zawsze. Naszą Imprezę podziwia 6 klubów z całej Europy. Mam nadzieję, że na wiosnę dołączą do nas goście przynajmniej z 3 klubów, bo z RPA raczej nie dojadą ;D. Pozdrawiam
p123:
A jak ktoś jest niefacebook'owy ???
Piotr
RyanDriver:
Razem ze Sławkiem i całą naszą ekipą dziękujemy za miłe słowa, najważniejsze dla Nas że się dobrze bawiliście. Jesteśmy zmęczeni ale bardzo zadowoleni z waszych reakcji i miłej zabawy.
P.S. Jak ktoś robił zdjęcia udostępniajcie - My nie mieliśmy czasu nawet zdjęć robić ;)
Pozdrowienia i widzimy się na wiosnę. :) :-tylko
Dzikus:
--- Cytat: p123 w Wrzesień 14, 2015, 12:12:28 pm ---A jak ktoś jest niefacebook'owy ???
Piotr
--- Koniec cytatu ---
To ściągnij aplikacje że sklepu i wtedy będziesz mógł oglądać, po za tym teraz profil na face przyda Ci się, bo wiele tam będzie się działo.
Bernilas:
My także chcielibyśmy podziękować za rewelacyjne spotkanie.
Jesteśmy zachwyceni organizacją, atmosferą, pełnym profesjonalizmem.
Od najdrobniejszych szczegółów wszystko było tak jak należy i nie spodziewaliśmy się że może być aż tak miło. (nasze pierwsze spotkanie) i pierwszy Jaguar.
Byłem przekonany że kota sprzedam wcześniej czy później tak teraz jestem przekonany że będę miał kolejnego.
Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczenia :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej