Witam forumowiczów,
Auto: Jaguar S-Type, 3.0 V6 2003 rocznik.
Mam problem z moim kotem, otóż na panelu kierowcy opuściłem szybę (prawy tył) i z powrotem nie mogłem jej już podnieść - słychać cykanie podczas próby opuszczenia, ale przy podnoszeniu nic nie słychać, żadnej reakcji. Z pozycji pasażera nie ma najmniejszego problemu - uff myślałem, że będę miał problem z podniesieniem szyby. Kilka dni później kolejny babol, tym razem to poważny problem, bo taka sama sytuacja stała się z szybą kierowcy i co najgorsze nie mogę jej w żaden sposób podnieść. Próbowałem przez pilota (kiedy przytrzymałem przycisk zamknięcia szyby domknęły się wszystkie oprócz kierowcy). Zdjąłem boczek, wszystko wygląda ok, nie ma żadnych fizycznych usterek, sprawdziłem też bezpieczniki (chociaż nie wiem czy wszystkie, które mają związek z lewymi drzwiami kierowcy) - też są ok. Szybę mam opuszczoną, drzwi zafoliowane przed deszczem, dobrze że miałem gdzie zostawić samochód w bezpiecznym miejscu. Proszę o pomoc!!
P.S. Mam problem wydaje mi się, że aku nie jest ładowany. Jest nowy ma rok, a już go musiałem podłączać po zimie do sieci.