koledzy jest już miejsce do naszych wspólnych regularnych spotkań sekcji łódzkiej jest to karczma polska na al, włókniarzy 209 w łodzi, lokal jest przytulny, dobre i w przyzwoitej cenie jedzenie i picie a co ważne parking dla kotów według mnie super na eksponowanie naszych aut tuż przy samej ulicy koty będą podziwiane przez znaczną ilość kierowców myślę że kilka aut jednej marki zaparkowane w tym miejscu wywoła poruszenie i słowa uznania na nie jednych ustach innych kierowców. byłem tam dziś rozmawiałem z panią Anią manager karczmy dostaniemy rabat na ich potrawy jako grupa zorganizowana. a teraz jeszcze jedna ważna sprawa na pierwszym spotkaniu będzie ogłoszony konkurs na najbardziej aktywnego członka sekcji. nagroda ufundowana przez założycieli sekcji zaciekawi ( tak sobie myślę) wszystkich uczestników spotkań warunki konkursu podam na pierwszym i chyba najważniejszym spotkaniu więc kotowicze z łódzkiego do boju. termin spotkania to 19 kwiecień 2015 niedziela godzina 16.30 spotkanie jest na kilka dni przed wystawą jaguarów w Łęczycy w celu omówienia wspólnego wyjazdu na tą imprezę. na koniec dodam że wartość nagrody to kwota 150 pln. czekamy na potwierdzenie przyjazdu na spotkanie.